Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονόμου στα panionianea.gr: «Μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε...»

Ο Βαγγέλης Οικονόμου στα panionianea.gr . O έμπειρος αμυντικός του Ιστορικού αποτέλεσε την κολόνα της ομάδας στο "Γεώργιος Καραϊσ...

Ο Βαγγέλης Οικονόμου στα panionianea.gr.


O έμπειρος αμυντικός του Ιστορικού αποτέλεσε την κολόνα της ομάδας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και με την συγκλονιστική του εμφάνιση βοήθησε τα μέγιστα για να φύγει ο Πανιώνιος με το "διπλό".

Ο 29χρονος άσος μιλάει στα panionianea.gr για την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, αφιερώνει την επιτυχία στον κόσμο του συλλόγου, ενώ αναφέρεται τόσο στην θερμή υποδοχή των οπαδών του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη όσο και για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Οικόνομου στα panionianea.gr:

-Βαγγέλη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Θεωρείς πως ήταν η μεγαλύτερη όσο καιρό είσαι στην ομάδα;

«Όντως η νίκη αυτή ήταν πραγματικά από τις μεγαλύτερες στην μέχρι τώρα καριέρα μου και φυσικά στη θητεία μου στον Πανιώνιο. Τα συναισθήματα μου είναι μεγάλη χαρά και περηφάνια για τους συμπαίκτες μου».

-Που πιστεύεις ότι οφείλεται το μεγάλο “διπλό”;

«Πιστεύω ότι η νίκη οφείλεται στην ομαδικότητα που έχουμε ως ομάδα και φυσικά στην σκληρή δουλειά μας. Πάντα δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»..

-Που αφιερώνεις αυτή τη νίκη;

«Την αφιερώνω φυσικά στον κόσμο μας. Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους μας την επόμενη Δευτέρα να είναι ξανά κοντά μας, στο δύσκολο ματς με την ΑΕΚ».

-Γυρίσατε από το Καραϊσκάκη και στη Νέα Σμύρνη σας περίμενε πλήθος κόσμου για να σας αποθεώσει για τη νίκη. Πως έζησες αυτές τις στιγμές;

«Πραγματικά αυτές οι στιγμές είναι απερίγραπτες, τόσο συγκινητικές, που εμείς οι παίκτες δεν θέλουμε να σταματήσει ποτέ αυτό το συναίσθημα που μας δημιουργείται. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας».

-Η ομάδα έχει εδραιωθεί για τα καλά στην πεντάδα και μάλιστα στην δεύτερη θέση. Πιστεύεις ότι έχει γίνει σημαντικό βήμα για τα play-off;

«Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Το μόνο που πραγματικά μας ενδιαφέρει είναι από τον κάθε επόμενο αγώνα να περνούμε το δυνατότερο καλύτερο αποτέλεσμα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

-Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, πως περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

“«Ειναι ένα πολύ δύσκολο ματς, για το οποίο θα προετοιμαστούμε παρά πολύ καλά και εύχομαι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Και τέλος θέλω να μου περιγράψεις με μία φράση την φετινή εκπληκτική σεζόν της ομάδας...

«Μας πήρες τα μυαλά ρε Πανιώνιε...».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια