Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι κυανέρυθρες δηλώσεις

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις από την κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. Άνθρωποι του Ιστορικού, διοίκηση, τεχνικό τιμ και...

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις από την κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Άνθρωποι του Ιστορικού, διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες μίλησαν στην κάμερα της "nova" για την όμορφη Πανιώνια εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη, αλλά και για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Αναλυτικά

Νίκος Ζαμάνης
“Τα παιδιά και ο προπονητής μας έχουν καταφέρει την επιτυχία αυτή φέτος και εμείς θελήσαμε να κάνουμε αυτή την οικογενειακή εκδήλωση για να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό μας”.

Χρήστος Δάρας
"Ο Πανιώνιος έχει γιορτή από την αρχή της χρονιάς, απλώς αυτή η εκδήλωση είναι το επιστέγασμα της φετινής μας πορείας".

Κυριάκος Σκούρας
“Εμείς ξεκινήσαμε στην αρχή να σώσουμε την ομάδα, να μην καταστραφεί και ο κ. Ζαμάνης με τον κ. Δάρα συνέχισαν τον έργο, πήραν την ευθύνη επάνω τους και πραγματικά θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί η ομάδα έχει φτάσει στη κορυφή”.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς
“Είναι ωραίο που μαζευτήκαμε όλοι μαζί, σαν ομάδα. Είναι πολύ όμορφες αυτές οι εκδηλώσεις”.

Σοτζαέι Μασούντ
“Για μία ακόμη φορά αποδείξαμε ότι είμαστε μία πολύ καλή οικογένεια και ότι είμαστε παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες, διότι είδατε πως διασκεδάζουμε. Παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση έχουμε πολύ καλή σχέση. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”.

Νίκος Καθάριος
“Είναι ένα πολύ όμορφο θέαμα αυτό, όλος ο Πανιώνιος μαζί, σαν μία οικογένεια. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου και σε όλο τον Πανιώνιο να έχουμε υγεία και να συνεχίσουμε το ίδιο καλά”.

Βασίλης Πλιάτσικας

“Υγεία να έχουμε, είναι το πιο σημαντικό. Υπομονή, αισιοδοξία και πιστεύω ότι πως θα χαμογελάσουμε στο τέλος”.

Παντελής Τσιλαλίδης
“Φέτος όλη η Πανιώνια οικογένεια ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο της ομάδας. Η διοίκηση, οι παίκτες και φυσικά ο κόσμος που έχει γυρίσει στο γήπεδο και δείχνει την δυναμική του”.

Nίκος Παρασκευόπουλος
“Είμαστε μία οικογένεια, αυτό είναι πάνω απ' όλα. Το 1971 ήμουν 10 χρονών και τώρα ζω ξανά τέτοιες στιγμές”.

Νόνι Λίμα
“Φέτος η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, πολύ ανταγωνιστική. Βασίζεται ξανά στο ελληνικό στοιχείο και είναι σημαντιό αυτό”.

Δημήτρης Ναλιτζής
“Το κλίμα είναι φανταστικό μέσα και έξω από τα αποδυτήρια. Είναι όντως μία οικογένεια η ομάδα και όπως λέει το σύνθημα “μέχρι να βρούμε ουρανό”.

Αντώνης Μανίκας
“Εμείς οι Πανιώνιοι παίρνουμε λίγες χαρές από την ομάδα, όμως αυτές οι δύο χρονιές είναι πολύ καλές. Είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας να ζούμε αυτές τις στιγμές”.

Δημήτρης Κοροπούλης
“Χαιρόμαστε που η ομάδα παίζει κυρίως με Έλληνες παίκτες, είναι σημαντικό αυτό. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια για την ομάδα”.

Γιάνης Παυλόπουλος
“Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα, βρίσκεται στην 2η θέση και πιστεύω ότί σίγουρα θα μπουν και περισσότερα παιδιά από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα”.

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια