Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να το ευχαριστηθεί...

Ο φετινός Πανιώνιος έχει δείξει πως αν μη τι άλλο ευχαριστίεται το κάθε παιχνίδι και αυτό πρέπει να κάνει και στο "Γεώργιος Καραϊσ...

Ο φετινός Πανιώνιος έχει δείξει πως αν μη τι άλλο ευχαριστίεται το κάθε παιχνίδι και αυτό πρέπει να κάνει και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σίγουρα η αναμέτρηση στο Φάληρο κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, αν υπολογίσουμε και τις βασικές απουσίες που θα έχει η ομάδα. Ρισβάνης, Μπεν, Μασούντ και Γιαννιώτης δεν θα καταφέρουν να αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να βρει τους αντικαταστάτες τους.

Γκιοατά, Μαχμούτοβιτς, Σαββίδης και Μπαντής είναι οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα του Ιστορικού, με τον φετινό Πανιώνιο να έχει βάθος στο πάγκο, με παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν.

Οι κυανέρυθροι δεν χρειάζεται να φοβηθούν το παιχνίδι. Πρέπει να κάνουν ξανά αυτό που κάνουν γενικά φέτος. Να ευχαριστηθούν δηλαδή τον αγώνα, να βγουν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και όλα μπορούν να γίνουν. Ο φετινός Πανιώνιος πετυχαίνει πολλά πράγματα και μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα...

Άλλωστε και από τον τρόπο που μιλάνε στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Ιστορικό βλέπει κανείς πως φέτος η ομάδα του Μιλόγεβιτς έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Ο Μπέντο στις δηλώσεις του για τον αγώνα τόνισε -μεταξύ άλλων- : «...αφήνουμε εδώ ό,τι έγινε στην Ευρώπη και συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Πανιώνιο που θα είναι πολύ δύσκολος».

Από την μεριά του ο Ντα Κόστα είπε:  «Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή και αρκετά σταθερή ομάδα. Πάντα παλεύει για μία θέση στα πλέι οφ. Για τους αντιπάλους μας θα είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

O Κυανέρυθρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια