Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να είναι ξανά... Πάνθηρες!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει σήμερα (19/2, 15:00) τον Ηρακλή, στη Νέα Σμύρνη, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ...

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει σήμερα (19/2, 15:00) τον Ηρακλή, στη Νέα Σμύρνη, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να διευρύνουν κι'άλλο το σερί τους, παίρνοντας ακόμη ένα "τρίποντο", σημαντικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αντίπαλος ο "Γηραιός", που παρά τη βαθμολογική του θέση, δεν πρέπει επουδενεί να υποτιμηθεί.
Ο Μιλόγεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μασούντ, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινή του (έχει συμπληρώσει κάρτες). Εκτός έχει τεθεί και ο ανέτοιμος Ταπόκο, αλλά και ο τραυματίας  Ενγκόγκ.

Αντίθετα, ο Πλιάτσικας είναι έτοιμος και ο Σέρβος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας κανονικά.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Μιλόγεβιτς: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής, Πλιάτσικας, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου.

Ο κόσμος του Ιστορικού αναμένεται να δηλώσει βροντερό "παρών" στις εξέδρες, με την προπώληση των εισιτηρίων να "μαρτυρά" δυναμική προσέλευση, παρόμοια (και μεγαλύτερης) με αυτή της προηγούμενης εντός έδρας αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια