Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μην σταματάς Ιστορικέ...

Ο Ιστορικός δεν σταματάει πουθενά! Η ομάδα του Μιλόγεβιτς πέρασε με το "διπλό" και από την Βέροια, επικράτησε με 1-0 και έφτασ...

Ο Ιστορικός δεν σταματάει πουθενά! Η ομάδα του Μιλόγεβιτς πέρασε με το "διπλό" και από την Βέροια, επικράτησε με 1-0 και έφτασε τους 38 βαθμούς στο πρωτάθλημα!

Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, σκόραραν με τον Μπεν στο 8ο λεπτό και έφτασαν σε μία ακόμη σημαντικότατη νίκη.

Ο Πανιώνιος έδειξε ξανά την ικανότητα που έχει ως ομάδα, έβγαλε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Ιστορικού να πανηγυρίζουν όλοι μαζί μαζί με τους 100 Πάνθηρες, οι οποίοι έκαναν το μακρινό ταξίδι και βοήθησαν με την φωνή τους την ομάδα να πάρει το "διπλό".

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε στο 8ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Σιώπης προσπάθησε να περάσει την μπάλα στην περιοχή, μετά από κόντρες ο Μπεν έγινε κάτοχος της και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Καπετάνο να κάνει το δυνατό σουτ και τον Γιαννιώτη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο 17' ο Ιστορικός έχασε μοναδική ευκαιρία για να φτάσει στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος. Ο Μαχμούτοβιτς πήρε την μπάλα στον κενό χώρο, έχοντας δίπλα του και τον Μασούντ, όμως άνοιξε το κοντρόλ και χάθηκε η ευκαιρία για να βγει ο επιθετικός του Πανιωνίου σε θέση τετ α τετ.

Στα επόμενα λεπτά οι κυανέρυθροι “πάγωσαν” τον ρυθμό του αγώνα, με τους παίκτες του Μιλόγεβιτς να δίνουν χώρο στον αντίπαλο τους, ψάχνοντας να απειλήσουν στις αντεπιθέσεις.

Στο 52' ο Πανιώνιος δημιούργησε μία πολύ καλή στιγμή. Ο Τασουλής έδωσε στον Μασούντ, αυτός έκανε το σουτ, όμως τα φάλτσα που έβαλε στην μπάλα δεν έπιασαν και πέρασε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, με στημένη φάση, η Βέροια απείλησε. Ο Στόιτσεφ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Γιαννιώτη να μην έχει καλή ορατότητα, ωστόσο έδιωξε την μπάλα δύσκολα.

Στο 77' ο Μασούντ ανέλαβε να ακτελέσει ένα φάουλ, που κέρδισε ο δραστήριος Λάμπρου, όμως το σουτ πέρασε πάνω από την εστόα του Λόπες.

Πέντε λεπτά μετά ο Μπεν εκτέλεσε νέο φάουλ από τα αριστερά, με τον Λάμπρου να παίρνει την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς χωρίς προβλήματα κρατούσε τους αντίπαλους επιθετικούς μακριά από την εστία του Γιαννιώτη, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τον διάδρομο προς την εστία μόνο με στημένα!

Στο 91' ο Μασούντ κόπηκε με οφσάιντ, μία υπόδειξη τραγικά λανθασμένη, αφού ο Ιρανός καλυπτόταν πεντακάθρα!!!

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε κόσμο και ομάδα να πανηγυρίζουν όλοι μαζί. Αυτός είναι ο Πανιώνιος που θέλουμε και ονειρευόμαστε.

Βέροια (Απόστολος Τερζής): Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Ασιγκμπά, Στόιτσεφ (81' Μίλιεβιτς), Τομάς, Κάλβο (68' Μπελαϊντ), Άρτσε, Σάρπονγκ, Καπετάνος

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (81' Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν (92' Καθάριος), Μαχμούτοβιτς (46' Λάμπρου)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια