Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κατέρρευσε άλλη μια συκοφαντία σε βάρος του Ιστορικού....

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Τι έγινε στο «Καραϊσκάκη»; «Το παράρτημα» κέρδισε μέσα στο λιμάνι τον Ολυμπιακό; Και μάλιστα με τόσες ελλεί...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Τι έγινε στο «Καραϊσκάκη»; «Το παράρτημα» κέρδισε μέσα στο λιμάνι τον Ολυμπιακό; Και μάλιστα με τόσες ελλείψεις βασικότατων ποδοσφαιριστών, που επέλεξε ο ίδιος να μην αγωνιστούν στην έδρα του Οσφπ, επειδή τάχα δεν ήθελε να κοντράρει τον αγώνα με το σωματείο του οποίου υποτίθεται αποτελεί «παράρτημα»; Συμβιβάζονται τέτοια πράγματα;

Ακούστε λοιπόν όσοι εκφράζεστε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας. Ο Ιστορικός Πανιώνιος πέραν της συμβολής του στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού γενικότερα έχει βγάλει τους περισσότερους και καλύτερους ποδοσφαιριστές, στους οποίους στηρίχτηκε διαχρονικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και όλοι οι «μεγάλοι» σύλλογοι. Όπου μεγάλοι αυτοί που έχουν περισσότερα χρήματα κ άρα περισσότερες διακρίσεις, επομένως κ περισσότερους ακόλουθους! Όλοι από τον Ιστορικό ψώνιζαν και εξακολουθούν να ψωνίζουν και αυτός με τα χρήματα που εισπράττει συνεχίζει τη λειτουργία του διότι ο Πανιώνιος δεν υπήρξε ποτέ πλούσιος. Ήταν φτωχός με πιστούς φίλους, οι οποίοι διαθέτουν πλούσια Πανιώνια συναισθήματα ανεξαρτήτως διακρίσεων του συλλόγου!

Η προσπάθεια του Πανιωνίου πρέπει να συνεχιστεί και προς τις δύο κατευθύνσεις! Και για την οικονομική του εξυγίανση, η οποία όπως διαβεβαιώνει η διοίκηση προχωράει ικανοποιητικότατα, όσο και για την αγωνιστική του διάκριση. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας (sprint). Ακολουθεί δύσκολος αγώνας με την Αεκ, που είναι μια καλή ομάδα, όχι καλύτερη του Οσφπ και φυσικά δεν είναι ανίκητη. Επιπλέον το γεγονός ότι ο Πανιώνιος κατάφερε να επιτύχει μια μεγάλη και ιστορική νίκη μέσα στον Πειραιά απέναντι στον επί σειρά ετών πρωταθλητή και πάμπλουτο Ολυμπιακό δε σημαίνει ότι την επόμενη αγωνιστική είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει την Αεκ αν δεν κοπιάσει.

Τέλος μια ομάδα δείχνει δυναμισμό κατά τη διάρκεια της σεζόν με συνεχή θετικά αποτελέσματα επί δύσκολων αντιπάλων και όχι με κάποια που έρχονται σποραδικά. Επομένως μετά τον αγώνα με τον οσφπ δικαιολογούνται οι πανηγυρισμοί, άλλωστε είναι δίκαιοι και επιβεβλημένοι, αλλά από την επομένη πρέπει να συνεχιστεί η σοβαρή δουλειά χωρίς άγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια