Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για πρώτη φορά χωρίς τον Γιαννιώτη

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Ιστορικός θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιαννιώτη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ένας από τους ποδοσφαι...

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Ιστορικός θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιαννιώτη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χάσει έως τώρα ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο τερματοφύλακας του Ιστορικού έχει αγωνιστεί και στα 21 παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και τα έχει πάει εξαιρετικά.

Μάλιστα, τα στατιστικά του νεαρού γκολκίπερ είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλά, αφού σε 61 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο έχει καταφέρει να διατηρήσει το 'μηδέν' στην εστία του 38 φορές. Αριθμός σίγουρα εντυπωσιακός.

Το ''σερί'" των συμμετοχών του Γιαννιώτη, όμως, θα σταματήσει στον αγώνα του ''Καραΐσκάκη", αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έτσι ο Μπαντής θα πάρει θέση στην ενδεκάδα, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο.

Δεν είναι πολύ οι τερματοφύλακες που έχουν παίξει σε όλα τα ματς της Σούπερ Λίγκας έως τώρα, όμως, ο Ανδρέας Γιαννιώτης βρίσκεται στη συγκεκριμένη κατηγορία και το σερί του θα σπάσει στο Φάληρο.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον ταλαντούχο τερματοφύλακα, ο Ιστορικός θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό και χωρίς τους τιμωρημένους Ρισβάνη, Μπεν και Μασούντ, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Ενγκόγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια