Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπάει όλα τα... ρεκόρ!

Η νίκη του Πανιωνίου στο "Καραϊσκάκη" με 1-0 θα μείνει στην ιστορία! Εκτός από την μεγάλη σημασία που είχε για τον Ιστορ...

Η νίκη του Πανιωνίου στο "Καραϊσκάκη" με 1-0 θα μείνει στην ιστορία!

Εκτός από την μεγάλη σημασία που είχε για τον Ιστορικό το "διπλό" επί του Ολυμπιακού, οι κυανέρυθροι κατάφεραν να καταρρίψουν και πολλά ρεκόρ.

Αρχικά, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Πανιωνίου εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού μετά το 1981 και το 2-1 στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου είχε γίνει το ματς.

Στο «Καραϊσκάκη», ο Ιστορικός κέρδισε για πρώτη φορά μετά το 1966, όταν τότε είχε επικρατήσει με το επιβλητικό 4-1. Επίσης, αυτό το ματς ήταν το δεύτερο στην ιστορία των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό, που οι κυανέρυθροι κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. Η άλλη ήταν το 1961 με το σκορ να είναι 0-0.

Παράλληλα, ο Πανιώνιος συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές νίκες και θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει το ρεκόρ των πέντε σερί νικών, που έχει από τη σεζόν 1999-2000.

Τέλος, ο φετινός Πανιώνιο έφτασε τις επτά εκτός έδρας νίκες και βελτίωσε το σχετικό ρεκόρ του. Τη σεζόν 2002-2003 είχε έξι εκτός έδρας νίκες.

Αυτή η ομάδα σπάει όλα τα ρεκόρ... Και ακόμα η σεζόν δεν έχει τελειώσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια