Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκοψαν την πίτα τους οι Πάνθηρες

Σε μία μοναδική Πανιώνια ατμόσφαιρα έκοψαν την πίτα τους οι Πάνθηρες στον Πολυχώρο του Γαλαξία στη Νέα Σμύρνη. Μετά από ένα Σαββατοκύρι...

Σε μία μοναδική Πανιώνια ατμόσφαιρα έκοψαν την πίτα τους οι Πάνθηρες στον Πολυχώρο του Γαλαξία στη Νέα Σμύρνη.

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο με μόνο κυανέρυθρες νίκες, αρκετός κόσμος έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση των Πανθήρων, με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου να κόβουν την πίτα τους.

Εκπρόσωποι από όλα τα αθλήματα ήταν εκεί, ώστε να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτούς που πάντα βρίσκονται στο πλάι του Ιστορικού και με την συμπαράσταση τους δίνουν φτερά στις ομάδες.

Από το ποδόσφαιρο, ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκος Ζαμάνης και ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος με τον Νίκο Καθάριο έδωσαν το "παρών", ενώ από το μπάσκετ ο πρόεδρος Βαρουξάκης και παίκτες -μεταξύ άλλων- Καρύδας, Σακελαρίου, Μίχαλος. Επίσης, ο πρόεδρος του Ερισιτέχνη Άρης Μισαηλίδης ήταν εκεί!

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι Νεανίδες του βόλεϊ που έφτασαν στον Γαλαξία μετά τον αγώνα στο Αρτάκης και έφεραν μαζί τους το Κύπελλο. Φυσικά γνώρισαν την αποθέωση από όλους!

Όπως ήταν λογικό δεν έλειψαν τα καπνογόνα και τα συνθήματα των οπαδών του Ιστορικού, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη "λάμψη" στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια