Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Μάχη ως το τέλος!

Η ομάδα συνεχίζει τη ξεφρενη πορεια της μ' ένα σημαντικο «3Χ3» Όπως το χα προβλέψει η σημασία της νίκης με τον Ηρακλή είναι μεγάλ...

Η ομάδα συνεχίζει τη ξεφρενη πορεια της μ' ένα σημαντικο «3Χ3»

Όπως το χα προβλέψει η σημασία της νίκης με τον Ηρακλή είναι μεγάλη εστω και με μισό γκολ . Ετσι κι εγινε! Πολύ καλη η ομαδα μας στο πρωτο ημιχρονο, αδικαιολογητικη καθιζηση στο δευτερο ημιχρονο.

Το προβλημα το εστιαζω ότι δε μας βγηκαν (ακόμη) οι μεταγραφες επιθετικών και νομίζω ότι όσο κι αν προσπαθει ο Σαββίδης μέχρι τωρα δε μπορει να αντικαταστησει επαξια τον Μασουντ . Είναι μεγάλη η απώλεια για την ομάδα όταν απουσιαζει γιατι λειπουν οι πάσες και η δημιουργικοτητα του που βοηθάει στην αναπτυξη μας μπροστα. Παρολα αυτά δείξαμε χαρακτηρα και πηραμε μια νίκη από έναν αξιομαχο αντιπαλο .

Αυτό με τις κάρτες στο τέλος ηταν λιγο παρωδία αλλα ευελπιστω οι παικτες που θα αντικαταστησουν τους υπάρχοντες να τα δωσουν όλα για τη νίκη στο επομενο ματς ,νομίζω με λιγο προσοχη στην άμυνα ειδικα στην αρχή του παιχνιδιού μπορούμε να πάρουμε αποτελεσμα , δε φοβίζει ο φετινός ολυμπιακός , ειναί πολλά τα χρονια που χουμε να παρουμε αποτέλεσμα μεσα στην εδρα τους !

Επειδη πέρσι χάσαμε την Ευρώπη στα χαρτια ευελπιστω ότι θα γινουν οι καταλληλες κινησεις της διοίκησης ετσι ώστε ο ιστορικος να αγωνιστει εκει που του αρμόζει ! Πρέπει να πλασαριστουμε σε όσο το δυνατον καλύτερη βαθμολογικά θέση ώστε στα play off να τα δώσουμε όλα χωρίς ανγχος και ότι γινει .Κάθε χρόνο με λίγες διορθωτικές κινησεις να βλέπουμε την ομάδα μας μεσα στην 5αδα .

Ο κοσμος να σταθεί ακόμα πιο κοντά στην ομάδα (ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ) στα επόμενα παιχνίδια κανένα ματς δεν είναι ευκολο αν δεν στηρίζουμε το σύλλογο που μας κανει υπερήφανους !

YΓ . ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΗ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Αναγνώστης: Κ.Γ

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια