Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλιάτσικας: «Να βοηθήσω τον Πανιώνιο...»

Ο Βασίλης Πλιάτσικας στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από οκτώ χρόνια μίλησε για την επιστροφή του, τον Πανιώνιο, τον αγών...

Ο Βασίλης Πλιάτσικας στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από οκτώ χρόνια μίλησε για την επιστροφή του, τον Πανιώνιο, τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και την ξέφρενη πορεία της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της nova:

Για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από οκτώ χρόνια: "Επιστρέφω ακριβώς μετά από οκτώ χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή μου και ακόμα περισσότερο που αυτό έγινε για μια ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Ελπίζω και εγώ να προσθέσω το δικό μου λιθαράκι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στο τέλος της χρονιάς να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι".

Για το πως ένιωθε όλο αυτό το διάστημα που περίμενε να μπει στην αποστολή του Πανιωνίου: "Το περίμενα με ανυπομονησία. Προπονούμαι μαζί με την ομάδα εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς λόγω κάποιων γραφειοκρατικών θεμάτων, άργησε η έκδοση του δελτίου μου. Πλέον είμαι πολύ ευτυχισμένος και από εδώ και πέρα θέλω να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε ματς και να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της".

Για την ξέφρενη πορεία του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα: "Από πέρυσι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια απ' όλα τα παιδιά και από τη διοίκηση και από το τεχνικό επιτελείο. Αυτά που έχουν καταφέρει οι συμπαίκτες μου είναι πρωτόγνωρο και για τους ίδιους, αλλά και για το σωματείο. Αυτό οφείλεται στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, στους εξαιρετικούς χαρακτήρες όλων των παιδιών. Αυτό που βγαίνει μέσα στο γήπεδο, θεωρώ ότι οφείλεται και στα καλά αποδυτήρια".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Θα παίξουμε χωρίς άγχος. Πάμε ν' αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι καλό βγει είναι ευπρόσδεκτο".

Δεν υπάρχουν σχόλια