Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόβουν την πίτα τους οι Πάνθηρες

Την Κυριακή (19/02, 20:00), στον πολιτιστικό χώρο «Γαλαξίας» της Νέας Σμύρνης, οι Πάνθηρες κόβουν την πίτα τους! Αναλυτικά η ανακοίνωση τ...

Την Κυριακή (19/02, 20:00), στον πολιτιστικό χώρο «Γαλαξίας» της Νέας Σμύρνης, οι Πάνθηρες κόβουν την πίτα τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου:

"Κοπή Πίτας Πανθήρων

Ο Σύνδεσμος «Πάνθηρες 1983» κόβει την ετήσια πίτα του, αυτή την Κυριακή 19.2.2017, στον πολιτιστικό χώρο «Γαλαξίας», στην πλατεία της Νέας Σμύρνης , στις 20:00.

Φέτος, έχουμε την χαρά να παρακολουθούμε όλους τους πυλώνες αυτού του μοναδικού Συλλόγου που υπηρετούμε, του ιστορικότερου της χώρας, να λειτουργούν αποτελεσματικά και προοδευτικά με σταθερά ανοδική πορεία. Ομάδες μαχητικές, στόχοι υψηλοί, ο κόσμος να επιστρέφει στα γήπεδα.
34 χρόνια μετά την ίδρυση του δυναμικότερου κομματιού της κερκίδας και 127 χρόνια από το πρώτο καταστατικό του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, διαλέξαμε το δικό μας επίκεντρο της γης, για να κάνουμε την εκδήλωση αυτή.

Η μάνα Σμύρνη έδωσε τη σκυτάλη στο παιδί της, την Νέα Σμύρνη και το λιμάνι της Σμύρνης αντικαταστάθηκε από την περίφημη πλατεία. Στο κέντρο αυτής, ο ιστορικός «Γαλαξίας». Εκεί λοιπόν, καλούμε όλες τις ομάδες, τον φίλαθλο κόσμο και όλους όσοι είναι οι φανεροί ή αφανείς ήρωες της κυανέρυθρης μαγείας.

Αθλητές, φίλαθλοι, παράγοντες, οπαδοί, εργάτες του Συλλόγου, όλοι ενωμένοι για έναν μεγάλο Πανιώνιο!

Ελάτε να μας τιμήσετε την Κυριακή, στην ετήσια κοπή της πίτας και να δημιουργήσουμε παρέα άλλη μια μαγική στιγμή στην υπεραιώνια ιστορία αυτού του μοναδικού Συλλόγου!

Όλη η Πανιώνια οικογένεια, εκεί!

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια