Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δουλεύει» και για τη νέα σεζόν ο Κοροπούλης

Η ομάδα Νέων του Πανιωνίου και την φετινή σεζόν πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λιγκ. Γεγονός που φυσικά ευχ...

Η ομάδα Νέων του Πανιωνίου και την φετινή σεζόν πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λιγκ. Γεγονός που φυσικά ευχαριστεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του συλλόγου, αφού ανέκαθεν οι κυανέρυθροι έβαζαν ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες τους.

Ο Δημήτρης Κοροπούλης και οι συνεργάτες του κάνουν -κατά γενική ομολογία- εξαιρετική δουλειά, κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, ο προπονητής της Κ20 σκέφτεται ήδη και την επόμενη σεζόν. Αυτό φάνηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Βέροια, όπου η ομάδα παρατάχθηκε με πολλούς ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1999!

Μία ηλικία δηλαδή μικρότερη από αυτή που μπορεί να χρησιμοποιεί ο Κοροπούλης για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, η ομάδα έδειξε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, παρά το γεγονός πως ηττήθηκε με 1-0 στις λεπτομέρειες.

Πιο συγκεκριμένα, από τους 11 που αγωνίστηκαν στο ματς της Βέροιας ως βασικοί οι 9 ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι το 1999. Αυτοί είναι οι: Νίκας, Μπουσάι, Κουτσοποδιώτης, Τσιώλης, Γιάννης, Δημητρόπουλος, Ματσαδές, Καραχάνας και Αναστόπουλος!

Από τώρα, λοιπόν, παίρνουν τις ευκαιρίες του οι "μικροί", ώστε να μπουν πιο γρήγορα στο κλίμα του δύσκολου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ20, ενόψει της νέας σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια