Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι δύο... πρώην!

Στην αγαπημένη του Νέα Σμύρνη επιστρέφει ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Λίγες ημέρες αφού αποχώρησε από τον Πανιώνιο ο έμπειρος δεξιός μπακ ε...

Στην αγαπημένη του Νέα Σμύρνη επιστρέφει ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Λίγες ημέρες αφού αποχώρησε από τον Πανιώνιο ο έμπειρος δεξιός μπακ επιστρέφει ξανά στην "Πλατεία", αυτή τη φορά όμως σαν αντίπαλος.

Θυμίζουμε ότι ο Αργυρόπουλος έλυσε το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο στις 31 Ιανουαρίου και την ίδια μέρα υπέγραψε στον Ηρακλή. Ο 26χρονος αγωνιζόταν στον Ιστορικό από το καλοκαίρι του 2014 και άφησε μόνο φίλους στη Νέα Σμύρνη.

Την φετινή σεζόν έπαιξε μόλις σε ένα παιχνίδι με τους κυανέρυθρους, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Μιλόγεβιτς. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήδη έχει καταγράψει δύο 90λεπτα με τους, στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Από Θεσσαλονίκη... Αθήνα

Το αντίθετο δρομολόγιο, με μία στάση στην Τούμπα, ακολούθησε ο Λάζαρος Λάμπρου.

Ο 20χρονος επιθετικός έφυγε τέλη Δεκεμβρίου από τον Ηρακλή, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ στις 4 Ιανουαρίου. Ο Πανιώνιος στις 29 Ιανουαρίου απέκτησε τον παίκτη με την μορφή δανεισμού για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Από τα πρώτα του δείγματα στη Νέα Σμύρνη ο νεαρός εξτρέμ δείχνει πολύ καλά δείγματα γραφής και φαίνεται πως μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες. Μετράει δύο συμμετοχές με τα κυανέρυθρα κόντρα σε Βέροια και Ξάνθη, όπου μπήξε ως αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια