Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μέσα» ο Ταπόκο!

Με τον Ταπόκο να έχει ανεβάσει ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιστορικού για τον κυριακάτικο (19/02) εντός έδρας αγώνα με τον Ηρα...

Με τον Ταπόκο να έχει ανεβάσει ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιστορικού για τον κυριακάτικο (19/02) εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο 22χρονος μέσος του Ιστορικού δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πλέον έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του.

Αντίθετα, ο Ενγκόγκ συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, καθώς θυμίζουμε πως έχει υποστεί θλάση και δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην "¨δράση".

Από εκεί και πέρα ο Πλιάτσικας, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη (14/02) από την ΠΑΕ, μπορεί να υπολογίζεται κανονικά από τον Μιλόγεβιτς.

Ο Πανιώνιος είχε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και είχε ενημερώσει τη ΦΙΦΑ για την περίπτωση του 28χρονου ποδοσφαιριστή, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε κανονικά και έτσι δεν αποκλείεται να μπει και στην αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Ηρακλή.

Επιμέλεια; Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια