Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ζούμε αυτό που φανταζόμαστε!»

Οι Πάνθηρες για τη νίκη του Ιστορικού στην Βέροια και την παρουσία του κόσμου της ομάδας στο εν λόγω παιχνίδι. Αναλυτικά η ανάρτηση το...

Οι Πάνθηρες για τη νίκη του Ιστορικού στην Βέροια και την παρουσία του κόσμου της ομάδας στο εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανάρτηση τους στην σελίδα τους στο facebook:

"Η "σύγχρονη" εποχή των απαγορεύσεων μας στέρησε την δυνατότητα για οργανωμένη μετακίνηση χθες το μεσημέρι στη Βέροια...

Δεν μας εμπόδισε βέβαια από το να ταξιδέψουμε και να βρεθούμε και πάλι κοντά στον Ιστορικό! Δίπλα μας στο πέταλο, φίλοι της ομάδας από Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Πρέβεζα, Γιάννενα... από όπου υπάρχει Πανιώνιος στη Βόρεια Ελλάδα.

Και το αποτέλεσμα του ταξιδιού μας μαγικό... Συγκινητικό και κυανέρυθρο, σε μια χρονιά που ζούμε αυτό που φανταζόμαστε!

Πάθος, μάχη, κλίμα ενωτικό και οικογενειακό. Τι κι αν δεν είδαμε το όμορφο ποδόσφαιρο των προηγούμενων αγώνων.

Οι παίχτες μας στο χορτάρι έδωσαν τη ψυχή που δώσαμε κι εμείς στο πέταλο της Βέροιας και μαζί με τη νίκη ήρθε και πάλι ο χορός τους... Μαζί μας, μπροστά μας... Γιατί αυτό που ζούμε φέτος, το ζούμε όλοι μαζί!

Έχουν μείνει ακόμα λίγες παραστάσεις για φέτος... Μη τις χάσετε!

Panthers Club 1983"

Eν το μεταξύ, κατά τη διάρκεια της εκδρομής για Βέροια ένα κομμάτι των Πανθήρων πραγματοποίησε στάση στα Τέμπη ούτως ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στο μνημείο των 6 παιδιών του ΠΑΟΚ που έχασαν την ζωή τους στις 4.10.1999 όταν το πούλμαν τους (που επέστρεφε από αγώνα στην Αθήνα) εκτροχιάστηκε.

Είναι η στιγμή που από ένα τόσο δυσάρεστο συμβάν ξεκίνησε μια τόσο δυνατή φιλία, όπως αυτή ανάμεσα στους οπαδούς του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια