Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξυγίανση – οικονομική αυτονομία πρώτοι στόχοι

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Η εξυγίανση της ΠΑΕ Πανιώνιος είναι το πιο βασικό στοιχείο και πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες προκειμ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Η εξυγίανση της ΠΑΕ Πανιώνιος είναι το πιο βασικό στοιχείο και πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες προκειμένου να ολοκληρωθεί. Χρειάζεται μεθοδικότητα, προσήλωση στο στόχο, που κατά τη γνώμη μου πρέπει να συνοψίζεται σε περιορισμό ή σταθεροποίηση των δαπανών και αύξηση των εσόδων.

Προφανώς δε θα πρέπει να σταματήσει η μέριμνα για την καλλιέργεια των υποδομών της ομάδας, ώστε να βγαίνουν πάντα ταλέντα και να αξιοποιούνται. Επίσης σημαντικό είναι η διατήρηση χαμηλών τόνων, ώστε να μην πάρουν τα μυαλά αέρα και χαλάσει ότι με κόπο πάει να δημιουργηθεί!

Τέλος, αν η ομάδα παραμείνει βαθμολογικά ψηλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και βγει στην Ευρώπη, τότε θα πρέπει να εξασφαλίσει την αδειοδότησή της όχι μόνον διότι το γεγονός θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες όλων αλλά και διότι μια τέτοια έκβαση, που αν συνοδευτεί και με καλή σχετικά πορεία στην Ευρώπη, θα υπηρετήσει πολύ καλύτερα το στόχο της εξυγίανσης και της οικονομικής αυτονομίας του Πανιωνίου.

Μια έξοδος και καλή πορεία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα μπορεί να καταστήσει τον Ιστορικό πιο γνωστό στη διεθνή ποδοσφαιρική αγορά και να του δώσει τη δυνατότητα να παραχωρεί ποδοσφαιριστές σε ομάδες του εξωτερικού, να παίρνει καλύτερο sponsoring και γενικώς να επιτυγχάνει περισσότερα έσοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια