Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τον Πανιώνιο θα τον σέβεστε... Τεράστιο «διπλό» στο Καραϊσκάκη!

Ζούμε απίστευτες στιγμές! Ο Ιστορικός με «χρυσό» σκόρερ τον Μασούρα έφυγε με το «διπλό» από το «Καραϊσκάκη» και συνεχίζει να τρελαίνει κό...

Ζούμε απίστευτες στιγμές! Ο Ιστορικός με «χρυσό» σκόρερ τον Μασούρα έφυγε με το «διπλό» από το «Καραϊσκάκη» και συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο!

O Πανιώνιος άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, στη συνέχεια έπαιξε όπως έπρεπε, άντεξε στην πίεση που του άσκησε ο Ολυμπιακός κατά διαστήματα και με το 0-1 συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Ο Ιστορικός έφτασε τoυς 44 βαθμούς, αύξησε την διαφορά του από την τρίτη θέση και μείωσε στους επτά βαθμούς από την κορυφή.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες της ομάδας έγιναν μία αγκαλιά και χόρεψαν σε Πανιώνιους ρυθμούς για το σημαντικότατο διπλό!

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ιστορικό. Μόλις στο 1ο λεπτό οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ! Ο Βλάχος έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού για τον Σαββίδη, αυτός άνοιξε δεξιά στον Φούντα, με τον εξτρέμ του Πανιωνίου να γυρίζει παράλληλα για τον Μασούρα και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ στην κίνηση να γράφει το 0-1!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 6’, με τον Καρντόσο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου, όμως το σουτ που έκανε μπλόκαρε σταθερά στην γωνία του ο Μπαντής.

Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος βγήκε ωραία στην αντεπίθεση με τον Γεσίλ, αυτός έδωσε μέσα στην περιοχή στον Φούντα, όμως ο τελευταίος κόπηκε με τάκλιν πριν σουτάρει.

Στο 8’ ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Ελιονούσι. Ο παίκτης του Ολυμπιακού από τα αριστερά της περιοχής έκανε το σουτ, με τον Μπαντή να διώχνει ξανά.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος «πάγωσε» τον ρυθμό του αγώνα, κράτησε λίγο περισσότερο μπάλα και πήγε το ματς στα μέτρα του.

Στο 25’ μετά από λάθος γύρισμα του Κόρμπου, ο ΟΣΦΠ κέρδισε κόρνερ. Από το κόρνερ και μετά από σουτ του Ανδρούτσου και κόντρα του Καρντόσο, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή και πέρασε άουτ.

Η ομάδα το Μιλόγεβιτς ανασταλτικά ήταν πολύ σωστή και σε κάθε της αντεπίθεση έδειχνε πως μπορεί να απειλήσει την εστία του Λεάλι.

Στο 43’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μπαντής έκανε λάθος έξοδος, όμως ο Οικονόμου έδιωξε το σου του Ελιονούσι πάνω στην γραμμή, με την εστία να είναι κενή!

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Πανιώνιος είχε την δική του καλή στιγμή. Ο δραστήριος Γεσίλ βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε και το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Λεάλι να μπλοκάρει.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στην «επανάληψη», έχοντας ως πρόθεση προφανώς να φέρει το ματς στα ίσια.

Ο Πανιώνιος από την μεριά του προσπαθούσε να συνεχίσει να έχει την καλή του αμυντική συμπεριφορά, έχοντας φυσικά στο μυαλό του και στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι με σέντρες ήθελαν να απειλήσουν, καθώς με κάτω την μπάλα δεν έβρισκαν χώρους.

Οι παίκτες του Πανιωνίου από το 73΄’ και μετά άρχισαν να δέχονται μεγαλύτερη πίεση από τον Ολυμπιακό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν συνεχώς με σέντρες να εκμεταλλευτούν τα ψηλά κορμιά που έχουν.

Στο 77’ Ο Καρντόσο βρέθηκε απέναντι από τον Μπαντή, προσπάθησε να σουτάρει, όμως ο Οικονόμου με αυτοθυσία τον έκοψε εξαιρετικά και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ με προβολή!

Στο 83’ ο επόπτης Αλεξέας έδωσε ανύπαρκτο οφσάιντ στον Καθάριο. Ο παίκτης του Πανιωνίου έφυγε τουλάχιστον ένα μέτρο πίσω από τον τελευταίο αμυντικό του Ολυμπιακού και ενώ ήταν έτοιμος απέναντι από τον Λεάλι να σκοράρει, είδε την σημαία σηκωμένη! Απίστευτα πράγματα!

Στο 94’ ο Λάμπρου βγήκε στην αντεπίθεση, από δύσκολη θέση μέσα από την περιοχή σούταρε, με τον Λεάλι να διώχνει σε κόρνερ.

Το παιχνίδι έληξε με το 0-1 και ο Ιστορικός γράφει ιστορία!

Διαιτητής Κομίνης. Βοηθοί: Αλεξέας, Μπετσόγλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Ντε Λα Μπέγια, Παρέδες (68’ Μανθάτης), Βιάνα, Ντα Κόστα, Ρομαό (75’ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος, Σεμπά, Ελιουνούσι (61’ Καρίμ), Φορτούνης, Καρντόσο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαντής, Βλάχος, Τασουλής, Γκιοατά, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (88’ Λάμπρου), Μασούρας, Σαββίδης (80’ Καθάριος), Γεσίλ (61’ Μαχμούτοβιτς)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια