Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ΕΠΟ για τα πλεϊ οφ

Με ​αφορμή δημοσιεύματα των ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με ζητήματα αδειοδότησης ΠΑΕ Super League, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα ...

Με ​αφορμή δημοσιεύματα των ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με ζητήματα αδειοδότησης ΠΑΕ Super League, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα παρακάτω.

«Τον Νοέμβριο του 2016 η UEFA και συγκεκριμένα το CFCB επέβαλε στην ΕΠΟ πρόστιμο 50.000 ευρώ λόγω της εσφαλμένης χορήγησης αδείας συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις 2016-17 στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Επιπρόσθετα υποχρεώσε την ΕΠΟ να προχωρήσει σε συγκεκριμενες αλλαγές στο κανονισμό αδειοδότησης μεταξύ των οποίων ηταν και η κάτωθι.

“Amend the current licensing process according to which the licensing decisions must be made before the play-offs of the Super League” (σ.σ. στην παρούσα διαδικασία αδειοδότησης θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις πριν τα πλεϊ οφ της Σούπερ Λίγκας).

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΠΟ μέσω του Διευθυντή Αδειοδότησης κου Δημητρίου, ενημέρωσε σχετικά, προ δεκαημέρου, τους εκπροσώπους των ΠΑΕ στο σεμινάριο αδειοδότησης το οποίο έγινε παρουσία αντιπροσωπείας της UEFA».

Δεν υπάρχουν σχόλια