Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ζούγκλα» στο Αιγάλεω!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από το Αιγάλεω εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι όπου οι οπαδοί των γηπεδούχων ...

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από το Αιγάλεω εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι όπου οι οπαδοί των γηπεδούχων μετέτρεψαν το γήπεδο σε... ζούγκλα!

Οι οπαδοί του Αιγάλεω δημιούργησαν εχθρική ατμόσφαιρα προς τα κορίτσια του Ιστορικού, πετώντας μπουκάλια και βρίζοντας χυδαία τις παίκτριες του Πανιωνίου.

Μάλιστα, το φύλλο αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την ομάδα του Αιγάλεω, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο διαιτητής Χρηστίδης. Συγκεκριμένα ο πρώτος ρεφερι του αγώνα, αναφέρεται σε όλα τα θλιβερά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο κλειστό του Αιγάλεω. Για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του Αιγάλεω και γέμισαν καπνούς την ατμόσφαιρα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης του ματς, αλλά και τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο καθώς και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος της παίκτριας του Πανιωνίου, Σεβαστή Μπανίκα (και όχι μόνο).

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Οπαδοί του Αιγάλεω άναψαν δυο καπνογόνα πριν την έναρξη του αγώνα και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και επικίνδυνη για να αγωνιστούν οι αθλήτριες των δύο ομάδων.»

Για τις ρίψεις αντικειμένων από την εξέδρα των οπαδών αναφέρει: « Στο β΄σετ και ενώ το σκορ ήταν 9-8 πλαστικό καπάκι από μπουκάλι νερού έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο τρίτο σετ και ενώ στο σκορ ήταν 21-24 υπέρ της ομάδας Β΄ έπεσε πλαστικό μπουκάλι νερού στον αγωνιστικό χώρο»

H ταυτότητα του αγώνα

Βόλεϊ γυναικών - 16η αγωνιστική
Α.Ο. Αιγάλεω - Πανιώνιος: 3-2

1ο σετ: 17-25
2ο σετ: 26-24
3ο σετ: 21-25
4ο σετ: 26-24
5ο σετ: 15-13

Πανιώνιος(Καλαρά):

Διαιτητές: Χρηστίδης, Μαυρικίδου

Α΄γύρος: Πανιώνιος - Α.Ο. Αιγάλεω: 3-1(25-21, 25-27, 25-23, 25-21)

Δεν υπάρχουν σχόλια