Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για μία ακόμα επιτυχία

Με στόχο ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (11/02, 15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια, για την ...

Με στόχο ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (11/02, 15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Έτοιμος να πάρει το "διπλό" στην πόλη της Ημαθίας είναι ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι προέρχονται από τη νίκη επί της Ξάνθης και αισιοδοξούν πως θα μείνουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του για το σημερινό ματς. Πιο συγκεκριμένα, εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Ενγκόγκ και Ταπόκο, ενώ αντίθετα ο Γιαννιώτης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και είναι διαθέσιμος.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου.

Μια πιθανή ενδεκάδα, που αναμένεται να δούμε στην Βέροια, είναι η εξής: Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μασούρας, Μπεν.

Βέβαια, o Σέρβος προπονητής σκέφτεται και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει την κορυφή της επίθεσης τον Μαχμούτοβιτς. Σε αυτή τη περίπτωση ο Μπεν θα περάσει στα πλάγια της επίθεσης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια