Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με απουσίες στο «Καραϊσκάκη»

Ο Ιστορικός επικράτησε και του Ηρακλή, όμως πλέον αποτελεί παρελθόν αυτό το παιχνίδι, με τον Πανιώνιο την επόμενη αγωνιστική να αγωνίζετα...

Ο Ιστορικός επικράτησε και του Ηρακλή, όμως πλέον αποτελεί παρελθόν αυτό το παιχνίδι, με τον Πανιώνιο την επόμενη αγωνιστική να αγωνίζεται στο "Καραϊσκάκη" κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο εν λόγω ματς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εκτός από τον δύσκολο αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει και τις σημαντικές απουσίες βασικών του ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρισβάνης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ηρακλή και θα απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα 4 παιχνίδια της ομάδας. Το ένα θα είναι κόντρα στον σύλλογο του Πειραιά, ενώ δεν έχει παρθεί απόφαση για το δεύτερο.

Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Μπεν, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς και φαίνεται πως αυτό το παιχνίδι θα είναι το ερχόμενο με τον ΟΣΦΠ.

Θυμίζουμε ότι εκτός έχει τεθεί και ο -επίσης- τιμωρημένος Μασούντ για το "Καραϊσκάκη", όπως και ο τραυματίας Γιαννιώτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος έχει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη, δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, τα οποία είναι στην έδρα του και όπως είναι λογικό θα χρειαστούν τα "όπλα" του Μιλόγεβιτς.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ιστορικός θα παραταχθεί με αλλαγές στο Φάληρο, με τους Μπαντή, Μαχμούτοβιτς, Γκιοατά και Σαββίδη να είναι οι επικρατέστεροι για να μπουν στην ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια