Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Τα παιδιά αντέχουν την πίεση»

Στην σημαντικότητα της νίκης στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης. Ο...

Στην σημαντικότητα της νίκης στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Ο Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην δική του φιλοσοφία η οποία είναι να κερδίζει η ομάδα και να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση. Βέβαια ξεκαθάρισε πως προτιμάει να παίρνει η ομάδα το "τρίποντο" και χωρίς να απουσιάσει παρά το αντίθετο.

Παράλληλα, τόνισε πως η πίεση όσο φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν αυξάνεται, ωστόσο οι παίκτες του δουλεύουν σωστά και την αντέχουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: “Μπορεί να μην είχαμε μία καλή εμφάνιση στην Βέροια, όμως δεν είχαμε δυσκολίες και κερδίσαμε εκτός έδρας. Πριν την Βέροια περίμενα και φοβόμουν ότι αυτά τα δύο παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Ειδικά για το σημερινό παιχνίδι, ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που παλεύει έως το τέλος του αγώνα. Είτε παίζει με 10 παίκτες είτε όχι. Ελέγχαμε το πρώτο ημίχρονο πετύχαμε και το γκολ, μετά ίσως φοβηθήκαμε λίγο το παιχνίδι. Ο Ηρακλής δεν είχε κάτι να χάσει και εκεί που έπρεπε να έχουμε καθαρό μυαλό, δεν το καταφέραμε και έγινε ότι έγινε. Τέλος καλό όλα καλά όμως, κερδίσαμε. Είχαμε αρκετά λάθη, λάθος επιλογές. Ο Ηρακλής έπαιζε με μεγάλες πάσες στον Περόνε και μας δημιούργησαν προβλήματα. Ίσως θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ και κάπως έτσι είχαμε αυτή την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και τα λάθη μας για τη συνέχεια”.

Για το γεγονός πως ήρθε η νίκη χωρίς πολύ καλή εμφάνιση:“Η δική μου φιλοσοφία είναι να παίρνουμε τη νίκη με μία καλή εμφάνιση. Βέβαια αν μου πείτε να διαλέξω καλή εμφάνιση χωρίς νίκη, ή το αντίθετο, προφανώς θα επιλέξω το δεύτερο. Υπήρξαν ομάδες στη Νέα Σμύρνη που με μία φάση είχαν πάρει αποτέλεσμα. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έστω και έτσι δείξαμε ότι παίξαμε για κάτι, για το θετικό αποτέλεσμα. Σημαντικό είναι κάθε αγωνιστική να παίρνουμε κάτι στην βαθμολογία. Δεν θέλω να παίζουμε με τον φόβο να κρατήσουμε το σκορ, θέλω να παίζουμε πάντα σαν να είναι το σκορ 0-0. Το ήθελαν τα παιδιά το παιχνίδι, να κερδίζουμε. Βέβαια, τώρα όσο φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος υπάρχει και παραπάνω πίεση”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ότι ο Πανιώνιος δεν θα έχει άγχος: “Ο Πανιώνιος δείχνει σε κάθε παιχνίδι πως θέλει να παίρνει αποτέλεσμα”.

Για την πίεση που έχει η ομάδα: “Στον αθλητισμό όταν είσαι στην κορυφή πάντα υπάρχει πίεση. Σημαντικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου, να δουλεύεις πολύ. Έχω τα παιδιά που αντέχουν την πίεση, καθημερινά δουλεύουν για να τα καταφέρουμε”.

Για το ρόστερ: “Στην σημερινή ενδεκάδα είχαμε μόνο έναν ξένο, τον Μπεν. Είναι ωραίο αυτό, σημαντικό στοιχείο για τον Πανιώνιο. Θα χρειαστούν όλα τα παιδιά για τη συνέχεια να βοηθήσουν. Είχαμε απουσίες σήμερα με Ενγκόγκ, Μασούντ, Ταπόκο, όλα τα παιδιά όμως θα είναι χρήσιμα για το πρωτάθλημα. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά”.

Για τον τραυματισμό του Σαββίδη: “Ο Σαββίδης μάλλον έπαθε απλές κράμπες δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερα. Ο Σαββίδης δεν έχει βγάλει άλλο 90λεπτο έως τώρα και είναι λογικό. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι, στην θέση του Μασούντ”.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια