Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκινάει για Ολυμπιακό...

Και τώρα... Ολυμπιακός! Την Τετάρτη (22/02) ξεκινάει η προετοιμασία του Ιστορικού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο...

Και τώρα... Ολυμπιακός!

Την Τετάρτη (22/02) ξεκινάει η προετοιμασία του Ιστορικού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης''. Οι παίκτες της ομάδας είχαν ρεπό την Τρίτη, ώστε να ξεκουραστούν και να πάρουν ανάσες.

Θυμίζουμε πως στο ματς του Φαλήρου μόνο λίγες δεν θα είναι οι απουσίες για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Μπεν, Μασούντ, Ρισβάνης είναι τιμωρημένοι και θα απουσιάσουν, όπως επίσης και ο τραυματίας Γιαννιώτης. Τέσσερις ποδοσφαιριστές δηλαδή που θεωρούνται και είναι βασικότατοι την φετινή σεζόν.

Έτσι, ο Μπαντής θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα, ο Σαββίδης αναμένεται να παραμείνει στην ενδεκάδα, ενώ ο Γκιοατά -εκτός απροόπτου- θα πάρει θέση δίπλα στον Οικονόμου στην άμυνα. Στην επίθεση το κενό του Μπεν αναμένεται να καλυφθεί από τομ Μαχμούτοβιτς.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο Ρισβάνης θα απουσιάσει και από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς εκεί αποφασίστηκε να εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Κάτι που σημαίνει πως στα παιχνίδι με ΑΕΚ και Λάρισα στη Νέα Σμύρνη ο νεαρός αμυντικός θα παίξει κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια