Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Λίμα για το τότε και το τώρα...

Ο Νόνι Λίμα είναι ο άνθρωπος που συνδέει δύο εποχές. Η ηγετική μορφή του Πανιωνίου εδώ και πολλά χρόνια, ήταν βασικός και διακριθείς στην...

Ο Νόνι Λίμα είναι ο άνθρωπος που συνδέει δύο εποχές. Η ηγετική μορφή του Πανιωνίου εδώ και πολλά χρόνια, ήταν βασικός και διακριθείς στην προηγούμενη εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού, τον Μάρτιο του 1981 στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-1).

Ο Λίμα, με δηλώσεις του στην εφημερίδα sportday, αναφέρθηκε αρχικά σε εκείνο το "διπλό" του Ιστορικού επί του ΟΣΦΠ:

"Είναι πολλά τα χρόνια. Θυμάμαι όμως καλά τη χαρά που είχαμε δώσει και τότε στον κόσμο μας. Δεν τα πηγαίναμε τόσο καλά, όμως οι παίκτες ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας. Σίγουρα ήταν έκπληξη τότε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, όμως είχαμε πιστέψει ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Η ομάδα έπαιξε καλά και με τα δύο γκολ του Τάκη Παπαδημητρίου έφτασε στη νίκη".

Εν συνεχεία μίλησε για την σχέση του με τους τωρινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και για το αν περίμενε να πάρει η ομάδα τη νίκη στο "Καραϊσκάκη":

"Με τα παιδιά είμαστε φίλοι. όπως λένε όλοι είμαστε μία οικογένεια. Τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ήξερα ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη"

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν ο Πανιώνιος προλαβαίνει να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα, με τον Λίμα να απαντάει: "Είναι πολύ δύσκολο. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι ακόμα μεγάλη. Το μόνο που θέλω και πιστεύω περιμένει και ο κόσμος,είναι τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους αυτό σε κάθε παιχνίδι, να παίρνουν νίκες και να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια