Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σημασία έχει το αποτέλεσμα

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας.... Η παραπάνω φράση είναι σωστή και απεικονίζει την τελική έκβαση μιας προσπάθειας, μιας λειτουργίας κλπ. Πολ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας....

Η παραπάνω φράση είναι σωστή και απεικονίζει την τελική έκβαση μιας προσπάθειας, μιας λειτουργίας κλπ. Πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι θετικό παρότι η λειτουργία για να φτάσουμε σ’ αυτό δεν είναι καλή. Το τελευταίο συνέβη και στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ηρακλή. Ο Πανιώνιος ήταν πολύ κακός, ιδίως στο Β΄ ημίχρονο, αλλά κέρδισε. Και ποιο το πρόβλημα, θα αναρωτηθεί κάποιος, εφόσον κέρδισε η ομάδα; Τι σημασία έχει που δεν έπαιξε καλά; Σημασία έχει που κέρδισε.

Και όμως έχει πολύ μεγάλη σημασία η κακή απόδοση διότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων οδηγεί στην ήττα. Μην ξεγελάει ότι ο Πανιώνιος κέρδισε τις 2 τελευταίες αγωνιστικές Βέροια και Ηρακλή ενώ ήταν κακός. Αυτό συνέβη επειδή και ο δύο ομάδες είναι αφενός μεν αδύναμες και αφετέρου επειδή ο Ιστορικός στάθηκε σε κάποιες περιπτώσεις τυχερός, ιδίως με τον Ηρακλή. Δε δικαιούται μια ομάδα, θα ρωτήσει κάποιος άλλος, να κάνει και κάποια κακά παιχνίδια; Και βέβαια δικαιούται, αρκεί το φαινόμενο να μην επαναλαμβάνεται! Και ο Πανιώνιος επί δύο συνεχόμενα παιχνίδια είχε κακή απόδοση (και με την Ξάνθη δεν ενθουσίασε απλά ήταν καλύτερος της αντιπάλου του που δεν έδειξε τίποτα), παρότι σημείωσε ισάριθμες νίκες, όμως ευχόμαστε να μη συνεχιστεί το ίδιο τροπάριο διότι τότε τ’ αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό, ιδίως όταν ο αντίπαλος παρουσιάζεται ισχυρός. Και στις 9 αγωνιστικές που απομένουν ο Πανιώνιος θ’ αντιμετωπίσει 6 από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος: Οσφπ, Αεκ, Παοκ, Ατρόμητο, Παο και Πλατανιά. Κοντολογίς το πρόγραμμα του Πανιωνίου μέχρι το τέλος είναι αρκετά δύσκολο. Βέβαια ο Πανιώνιος μπορεί να τα καταφέρει σε όλα τα ματς, ακόμη και στα πιο δύσκολα, αρκεί να μην αγωνιστεί όπως με Βέροια και Ηρακλή διότι τότε δε θα έχει καμία τύχη.

Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας είναι λεπτή. Επιπλέον αρκετές φορές μια αποτυχία αποδεικνύεται μοιραία. Για αυτό χρειάζεται απ’ εδώ και πέρα μεγάλη προσοχή!

Στον αγώνα με τον Ηρακλή φάνηκε πολύ το κενό του Μασούντ. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που με βάση το υφιστάμενο ρόστερ του Πανιωνίου δύσκολα αντικαθίσταται, γιατί είναι πολύτιμος ακόμη και όταν δεν παίζει καλά! Όμως λόγω του οξύθυμου και ατίθασου χαρακτήρα του εισπράττει αρκετές κάρτες, οι οποίες δυστυχώς του στερούν ματς. Άλλοι λόγοι που έχουν συντελέσει στην πτώση της απόδοσης του Πανιωνίου είναι: α) το γεγονός ότι λόγω της φυγής του Kαρίμ αλλά και του τραυματισμού του Ν’ Γκογκ ο Πανιώνιος έχει αγωνιστεί σ’ όλους τους τελευταίους αγώνες χωρίς φόρ, φαινόμενο που ανακάτεψε την τράπουλα στην επίθεση β) οι διάφοροι τραυματισμοί και γ) ότι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές για διαφόρους λόγους δεν έχουν βοηθήσει ακόμη. Ελπίζουμε τόσο οι νεοφερμένοι όσο και οι τραυματισμένοι όταν επανέλθουν να βοηθήσουν στους εναπομείναντες αγώνες της κανονικής περιόδου και των play offs.

Δεν υπάρχουν σχόλια