Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με το ίδιο νόμισμα!

Γράφει ο Λουζιτανός... Ακόμη μία εκτός έδρας νίκη το Σάββατο στη Βέροια για τον Πανιώνιο. Το γρήγορο γκολ του Μπεν έδωσε την ευκαιρία...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Ακόμη μία εκτός έδρας νίκη το Σάββατο στη Βέροια για τον Πανιώνιο. Το γρήγορο γκολ του Μπεν έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να οργανωθεί στην άμυνα από αρκετά νωρίς, να αφήσει χώρο στη Βέροια που είχε κατοχή και περισσότερες τελικές. Οι κυανέρυθροι παίζοντας βέβαια με αντεπιθέσεις θα μπορούσαν να φτάσουν και σε μεγαλύτερο σκορ αν μάλιστα ο Μαχμούτοβιτς δεν ήταν αρνητικός (δικαίως τον αντικατέστησε γρήγορα ο Μιλόγεβιτς).

Για μία ακόμη φορά το μηδέν στην άμυνα έφερε το +3 στο βαθμολογικό πίνακα, ειδικά στο πλαίσιο των αγώνων που πρέπει να κερδηθούν, ενόψει των ντέρμπυ που ακολουθούν. Σε γενικές γραμμές η ομάδα πέτυχε μια «επαγγελματική» νίκη, είχε καλή απόδοση μεσοαμυντικά και δόθηκαν ευκαιρίες και σε παίκτες που μπήκαν ως αλλαγές, με το Λάμπρου κυρίως να αφήνει καλές εντυπώσεις. Μου άρεσε αρκετά η διαχείριση του αγώνα και μετά το 70’, όταν η ομάδα ανέβηκε, κράτησε μπάλα και δεν κινδύνεψε σχεδόν μέχρι το τέλος.

Έτσι ήρθε η νίκη που διατήρησε την ομάδα στη 2η θέση (μόνο πλέον) και ξεχρέωσε τη Βέροια, η οποία στον αγώνα του 1ου γύρου είχε καταφέρει να κερδίσει κάνοντας 2 φάσεις και παίζοντας στον υπόλοιπο αγώνα κατενάτσιο.

Κάποιος βέβαια πρέπει να εξηγήσει στο Μασούντ το ιστορικό της ελληνικής διαιτησίας, καθότι βλέποντας ότι παίζει στη 2η ομάδα του πρωταθλήματος περιμένει δικαιοσύνη (!)... και χρεώνεται εύκολες κάρτες από διαμαρτυρίες. Επίσης, να σημειωθεί ότι τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους από αμφότερους τους Κόρμπο και Μασούντ, όταν τα παπαγαλάκια έσπευσαν να δημιουργήσουν θέμα επειδή οι 2 παίκτες μίλησαν σε έντονο τόνο, όταν ο αρχηγός προσπαθούσε να απομακρύνει το Μασούντ από το διαιτητή στην (δίκαια βέβαια) διαμαρτυρία του.

Πιστεύω πως άν η διοίκηση καταφέρει και κρατήσει τον Ιρανό στη Νέα Σμύρνη, ειδικά εφόσον εξασφαλίσει και τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία. Φυσικά θα χρειαστεί μια κάποια οικονομική υπέρβαση, αλλά μιλάμε για παίκτη αποδεδειγμένης αξίας και σίγουρα αυτό θα καταδείξει εάν ο σύλλογος είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Συνεχίζουμε ενωμένοι λοιπόν, με τον αγώνα απέναντι στον Ηρακλή. Μην ξεχνάμε ότι ο Μασούντ εκτύει ποινή, οπότε δημιουργικά το κέντρο μας θα είναι αποδυναμωμένο, απέναντι σε μία ομάδα που ενώ βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, παλεύει όλα τα παιχνίδια. Επομένως, για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση και ... φαντασία από τους κυανέρυθρους.
Φυσικά ο κόσμος πρέπει να γεμίσει τα κυανέρυθρα (και τα λίγα λευκά) καθισματάκια για να επιβραβεύσει την ομάδα και να της δώσει ώθηση για τη νίκη. Επίσης, για να δείξει σε όλα τα παπαγαλάκια ότι το κυανέρυθρο πάρτυ συνεχίζεται και ότι η Πανιώνια οικογένεια είναι μεγάλη και ξέρει να το γιορτάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια