Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λάμψη και συγκίνηση στους Παλαίμαχους (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση των Παλαιμάχων για την κοπή της πίτας τους. Τα panionianea.gr ήταν εκεί με ρεπορτάζ και πλούσιο φ...

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση των Παλαιμάχων για την κοπή της πίτας τους. Τα panionianea.gr ήταν εκεί με ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ο χώρος του ''Γαλαξία'', όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, γέμισε από παλιές δόξες του Ιστορικού, αλλά και από ανθρώπους του συλλόγου και απλούς φιλάθλους.

Το ''παρών'' -μεταξύ άλλων- έδωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, ο οποίος τόνισε κατά τον χαιρετισμό του: ''Όλοι εμείς στην ΠΑΕ είμαστε Πρόεδροι, όχι μόνο εγώ. Είμαστε χαρούμενοι που με την πορεία της ομάδας μας πέρυσι και φέτος έχουμε κάνει τους φιλάθλους του Πανιωνίου περήφανους και δηλώνουν με χαρά ότι είναι Πανιώνιοι. Μακάρι να συνεχίσει η ομάδα και τα επόμενα χρόνια να είναι ψηλά στην βαθμολογία. Εγώ μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δουλεύουμε έχοντας αυτόν το στόχο''.

Φυσικά τον λόγο πήρε τόσο ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων, Αντώνης Μανίκας, όσο και ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου, Δημήτρης Χριστοδούλου, όπου ανέφερε εν συντομία την δυναμική αυτού του συλλόγου και τις μεγάλες διακρίσεις του παρελθόντος. Δύο λόγια για το έργο των Παλαιμάχων είπε και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άρης Μισαηλίδης.

Παρόντας ήταν και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών, ο οποίος ξεκίνησε και την κοπή της πίτας των Παλαιμάχων.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις, με τον Σύνδεσμο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου να βραβεύουν -μεταξύ άλλων- την ομάδα του 1979 που είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, την ομάδα του 1970-71 που είχε αποκλείσει στην Ευρώπη την Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε πάρει το Βαλκανικό Κύπελλο, δημοσιογράφους που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Ιστορικό -όπως οι Διόγος, Σπυρόπουλος, Πατσουράκος, Σκούρτας, Μπιτσικώκος-, στον διαχρονικό φωτογράφο του συλλόγου, Δημήτρη Βλάχο και φυσικά τιμητικές πλακέτες πήραν πολλοί Παλαίμαχοι του Ιστορικού, οι οποίοι έχουν γράψει το όνομα τους στην ιστορία του συλλόγου. Βράβευση έγινε και στους Πάνθηρες, για την στήριξη τους τόσα χρόνια στο πλευρό του Πανιωνίου.

Να σημειώσουμε ότι τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στα panionianea.gr από τους Παλαίμαχους και πραγματικά θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε πολύ και δημόσια για την τιμή που μας έκαναν. Είναι η πιο σημαντική βράβευση αυτή για εμάς από αυτούς τους ανθρώπους που εδώ και πολλά χρόνια αποτελούν την σημαία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου!

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Λάζαρος Πατσουράκος πήρε το μικρόφωνο και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την μεγάλη του αγάπη, τον Πανιώνιο. Μάλιστα κάλεσε και τους υπόλοιπους Πανιώνιους να σέβονται όπως και εκείνος τον σύλλογο και να μην λένε κακό λόγο για τον Ιστορικό

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

































Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης 
Φωτογραφίες; Αποστολής Βλάχος, Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια