Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Αγαπάω τους συμπαίκτες μου»

Ο σκόρερ του Ιστορικού στο "Καραϊσκάκη", Γιώργος Μασούρας, μίλησε στη Nova για τη νίκη του Πανιωνίου και στάθηκε στο οικογενεια...

Ο σκόρερ του Ιστορικού στο "Καραϊσκάκη", Γιώργος Μασούρας, μίλησε στη Nova για τη νίκη του Πανιωνίου και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

«Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Είχαμε απουσίες, όπως σε κάθε παιχνίδι. Όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο αυτό περί οικογένειας, ισχύει απόλυτα. Τα παιδιά είναι ενωμένα. Αγαπάω τους συμπαίκτες μου και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε αν έχει συνειδητοποιήσει τη σημασία του γκολ που πέτυχε. «Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που χάρισα ένα σημαντικό τρίποντο. Το πρωί θα συνειδητοποιήσω τι έγινε».

Μετά σχολίασε πως «την έχουμε δει τη βαθμολογία και βέβαια. Θέλω να εκφράσω την ομάδα, που στόχος μας είναι η πρόκριση στα Play off. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ θέλουμε να δείξουμε το ίδιο καλή εικόνα». Για τον τρόπο που αγωνίζονται εκτός έδρας οι «κυανέρυθροι» ανέφερε πως «όταν παίζουμε εκτός έδρας οι ομάδες μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Προσαρμοζόμαστε πιο εύκολα και καταφέρνουμε να χτυπάμε στις αντεπιθέσεις».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για τις οδηγίες που τους έδωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. «Μας ανέφερε ο κόουτς τη δυσκολία του παιχνιδιού. Μας είπε να έχουμε κοντά τις γραμμές του κέντρου. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Περιορίσαμε τον Φορτούνη και φτάσαμε στη νίκη. Στο ημίχρονο μας είπε ότι πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Μας διόρθωσε στο κράτημα της μπάλας. Θεωρώ ότι το καταφέραμε στο δεύτερο και πήραμε κάτι που αξίζαμε 100%».

Δεν υπάρχουν σχόλια