Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λέξη «παράρτημα» δεν υφίσταται!

Σας παραθέτουμε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο μας έστειλε ο αναγνώστης της σελίδας μας, Διονύσης. Αρχικά καλησπερίζω τους...

Σας παραθέτουμε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο μας έστειλε ο αναγνώστης της σελίδας μας, Διονύσης.

Αρχικά καλησπερίζω τους φίλους συνΠανιώνιους και μη που θα διαβάσουν αυτό το άρθρο. Αφιερώστε λίγο χρόνο να το διαβάσετε γιατί τα τελευταία 24ωρα ακούω πολλά περί "παραρτήματος" τα οποία σχόλια βέβαια είναι αβάσιμα .

Ας ξεκινήσω λοιπόν να εξηγώ για ποιόν λόγο δεν υφίστανται τέτοια σχόλια.

Έκανα μια μικρή αναζήτηση στο Internet και βρήκα παίχτες που πήγαν στους τρείς της Αθήνας (οσφπ,αεκ,παο) για να δούμε λοιπόν με ποίους ειχαμε πάρε δώσε!

Ο οσφπ έχει πάρει απο εμάς τους εξής:
Νίκος Αναστόπουλος
Νίκος Τσιαντάκης
Φώτης Στρακόσια
Χρήστος Κόντης
Ζίζι Ρόμπερτς
Ερόλ Μπουλούτ
Γιάννης Μανιάτης
Δημήτρης Σιόβας
Ανδρέας Σάμαρης
Δημήτρης Κολοβός
Τάσος Αυλωνίτης
Καρίμ Ανσαριφαρντ
Σύνολο: 12 παίχτες

Πάμε να δούμε ο παο τώρα:
Τάκης Παππουλίδης
Δημήτρης Σαραβάκος
Σπύρος Μαραγκός
Τάκης Φύσσας
Λεωνίδας Βόκολος
Ανδρέας Λαγωνικάκης
Άλεν Ραγκουελ
Νίκος Γιαννακόπουλος
Νίκος Σπυρόπουλος
Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Βαγγέλης Μαντζιος
Αλέξανδρος Τζιώλης
Ολιβιέ Μπουμάλ
Σύνολο: 13 παίχτες

Σειρά έχει η αεκ που θα μου πάρει ώρα γιατί οι περιπτώσεις είναι περισσότερες:
Κώστας Νεστορίδης
Θωμάς Μαύρος
Γιώργος Δέδες
Γιώργος Σκρέκης
Μπάμπης Ιντζόγλου
Χάρης Κοπιτσής
Νίκος Μιρτσέκης
Δημήτρης Ναλιντζής
Ταμαντανί Ενσαλίβα
Γρηγόρης Μάκος
Ραφικ Τζιμπούρ
Ηλίας Σολάκης
Σταύρος Τζιωρτζιώπουλος
Χρήστος Κόντης
Ανδρέας Σταμάτης
Μάρκος Ντούνης
Γιάννης Ανέστης
Χρήστος Αραβίδης
Βασίλης Λαμπρόπουλος
Τάσος Μπακασέτας
Βασίλης Ρόβας
Γιάννη Κοντοέ
Σύνολο: 22(!!!) παίχτες

Ίσως να μου διαφεύγουν μερικοί αλλά και πάλι βλέπεται τα αποτελέσματα. Αυτή η αναφορά είναι προς απάντηση αυτών που λένε οτι έχουμε πάρε- δώσε με τον οσφπ. Που να ήταν άραγε όλοι τους όταν παίρνανε απο τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ τον έναν παίχτη μετά τον άλλον; Και οι μεν και οι δε ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μιλάνε σε αυτό το θέμα!

Πάμε τώρα στο θέμα των καρτών που αντίκρισαν ορισμένοι σκόπιμα για το ματς με τον οσφπ. Σίγουρα με προβληματίζει και με ενοχλεί κάπως αλλά υπάρχει λογική και μάλιστα σωστότατη. Κακά τα ψέματα η ομάδα έχει ταβάνι και είναι ορατό. Φυσικά και ονειρεύομαι και εγω πως θα ήταν αν καταφέρναμε το ακατόρθωτο αλλα μετά απο λιγο προσγειωνομαι. Το παιχνίδι με τον οσφπ είτε με τον έναν είτε με τον άλλον παίχτη θα ήταν το ίδιο δύσκολο(εδώ με Ρεκομπα-Εστογιανόφ δεν κερδίζαμε). Οπότε καλύτερα να εκτισουν τώρα αυτοί με τις κάρτες παρά να κινδυνεύσουν να τις δεχτούν με τον Ολυμπιακό και να τους χάσουμε για παιχνίδια σημαντικά με τις ομάδες που μας κυνηγάνε μες τη Νεα Σμύρνη .

ΥΓ. Είπαν κάποιοι ότι παμε για τουρισμό τόσα χρόνια στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και αυτομάτως μας αποκαλούσαν "παραρτημα". Στον Άρη 50 χρόνια είχαμε να πάρουμε διπλό και αυτό παράρτημα του Άρη μας κάνει;

ΥΓ2. Αντί να χαίρεστε με την πιο χαρούμενη και υγειη ΟΜΑΔΑ του ελληνικού πρωταθλήματος βγάζεται χολή αλλα δεν πειράζει σας καταλαβαίνω.

Τελειώνω το κείμενο με μια επιθυμία προς τους παίχτες μας. Πηγαίνετε ρε μάγκες την Κυριακή και κλειστε τα στόματα των κομπλεξικων. Ξέχασα όμως πως και βαθμό να πάρουμε πάλι "παράρτημα" θα μας αποκαλούν και οτι μας χάρισαν βαθμό όπως λέγανε πριν 2 χρόνια στο 2-2 στη Νεα Σμύρνη. Καλή συνέχεια στην αρρώστια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια