Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Περήφανος για του παίκτες του δήλωσε πως είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊ...

Περήφανος για του παίκτες του δήλωσε πως είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο τεχνικός του Ιστορικού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους, λέγοντας πως ακόμα η ομάδα δεν έχει καταφέρει τίποτα και πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε ελλείψεις γι’ αυτό το ματς και γνωρίζαμε ότι κόντρα στον Ολυμπιακό θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Βρήκαμε χώρο από το πρώτο λεπτό που βάλαμε γκολ και το ξέραμε ότι μετά ο Ολυμπιακός θα είχε κατοχή της μπάλας. Προσπαθούσαμε όσο μπορούσαμε να πιέσουμε μπροστά και ο Ολυμπιακός είχε αλλαγές σε σχέση με το ματς Ευρώπης και έχει βάθος στον πάγκο. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα στο παιχνίδι».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Πανιώνιος:«Για το παρόν μπορώ να μιλάω, όχι για το μέλλον. Πιστεύω μόνο στην δουλειά μας και τα παιδιά δουλεύουν πολύ κάθε μέρα. Είναι ευχάριστα αυτά που γίνονται και για εμάς και για τους οπαδούς του Πανιωνίου. Εμείς διασκεδάζουμε κάθε παιχνίδι, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Στον αθλητισμό υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και οι παίκτες μου είναι. Είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί με αυτά τα παιδιά. Εκτός από την ποδοσφαιρική τους αξία, έχουν και πολύ καλό χαρακτήρα όλοι».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια