Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονόμου: «Αφιερωμένη η νίκη στους φιλάθλους μας».

Στο πάθος και τη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου απέδωσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Οικονόμου, που αφιέρωσε...

Στο πάθος και τη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου απέδωσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Οικονόμου, που αφιέρωσε την επιτυχία στους φιλάθλους του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος του Ιστορικού:

Ως μία επιβεβαίωση ότι ο Πανιώνιος αξίζει να είναι ψηλά, χαρακτήρισε ο Οικονόμου τη νίκη του Πανιωνίου: «Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη. Περάσαμε από την έδρα του πρωταθλητή, από όπου έχουν πολλά χρόνια μικρομεσαίες ομάδες να το καταφέρουν. Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη. Τρεις σημαντικοί πόντοι για να καθιερωθούμε στην πεντάδα. Είμαστε όλοι κορυφαίοι και το δείξαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτά τα ματς είναι για να δείξουμε ότι αξίζουμε που βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε: «Είχαμε δουλέψει πάνω στον Ολυμπιακό, αλλά ξέραμε ότι μέσα στην έδρα του είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα σε πιέσει μέχρι το 90, όπως έκανε σήμερα. Πέρα από τα τακτικά είναι και τι θα έβγαζε ο κάθε παίκτης. Σήμερα δείξαμε και οι 14 που παίξαμε ότι ήμασταν λιοντάρια. Πηγαίναμε σε όλες τις φάσεις δυνατά και δείξαμε ότι θέλαμε το ματς. Ο Πανιώνιος έχει παίκτες που βοηθάνε όλη την ομάδα και το δείξανε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί είναι μία σπουδαία νίκη για τον σύλλογο. Μας μοιράσανε όλοι συγχαρητήρια. Το κλίμα είναι φανταστικό, όπως σε κάθε νίκη. Σήμερα ήταν διαφορετική νίκη. Πήραμε τρεις πόντους και συνεχίζουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο».

Ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» έδωσε το σύνθημα και για την επόμενη ημέρα: «Εμείς θα συνεχίσουμε ταπεινά και κάθε αγώνα θα τον βλέπουμε ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να βγούμε στην πεντάδα και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Ματς με το ματς θα προσπαθούμε να παίρνουμε ότι περισσότερο και στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι ήμασταν όλοι αλάνθαστοι. Για να κερδίσεις μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός στην έδρα του έπρεπε να ήμασταν σωστοί τακτικά. Σίγουρα είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου και άλλη μία φορά όταν κερδίσαμε τη Σέλτικ στη Σκωτία. Αφιερωμένη στους φιλάθλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια