Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξέρει να κερδίζει αυτός ο Πανιώνιος...

O Πανιώνιος συνεχίζει τον... χαβά του. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν και του Ηρακλή (1-0) στη Νέα Σμύρνη, έφτασαν του 41 βαθμούς στην βαθμο...

O Πανιώνιος συνεχίζει τον... χαβά του. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν και του Ηρακλή (1-0) στη Νέα Σμύρνη, έφτασαν του 41 βαθμούς στην βαθμολογία και συνεχίζουν να είναι μόνοι δεύτεροι στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Ιστορικός παρουσίασε δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός, επιθετικός, με αρκετές ευκαιρίες και πέτυχε το γκολ της επικράτησης με τον Μπεν. Στην "επανάληψη" έριξε αδικαιολογήτως την απόδοση του, δεν έψαξε το δεύτερο γκολ που θα του "κλείδωνε" τη νίκη και "γλύτωσε" στα τελευταία λεπτά από τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ηρακλής.

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για μία ακόμη φορά, με τον κόσμο του Πανιωνίου να δίνει βροντερό "παρών".

Στο τέλος οι παίκτες πήγαν στους οπαδούς τους, όπου όλοι μαζί γιόρτασαν μία πολύτιμη νίκη.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς μπήκε λίγο μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο κατάφερε να βγάλει την πρώτου απειλή στο 5ο λεπτό. Ο Μπεν έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι κυανέρυθροι προσπαθούσαν όσο περνούσαν τα λεπτά να πάρουν την κατοχή της μπάλας, δείχνοντας στον Ηρακλή ποιος θα είναι το αφεντικό του ματς.

Σε διάστημα ενός λεπτού ο Ιστορικός έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 12', αρχικά ο Κόρμπος κάνει την κεφαλιά από κοντά, με τον Χουάντερσος να διώχνει και στη συνέχεια ξανά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή λέει “όχι” στην εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ του Μπεν.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο να έχει τον έλεγχο του αγώνα και τον Ηρακλή να παίζει αμυντικά, στην προσπάθεια του να μην δεχτεί γκολ.

Στο 22' οι κυανέρυθροι βγήκαν όμορφα στην επίθεση, ο Μπεν έδωσε ωραία την μπάλα με το κεφάλι στον Φούντα, το σουτ του οποίου όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βλάχου να ανέβει και να δοκιμάσει το πόδι του, ωστόσο το σουτ που έκανε πέρασε δίπλα από αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον.

Στο 28' ο Μπεν έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Φούντα, όμωε αυτός προσπάθησε να περάσει και το τερματοφύλακα, πράγμα που δεν κατάφερε και χάθηκε η ευκαιρία.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Σαραμαντάς πήρε δικαιολογημένη κόκκινη κάρτα, αφού σήκωσε αψυχολόγητα ψηλά το πόδι του με τις τάπες πάνω στον Σιώπη, ο οποίος και έμεινε για αρκετό μεγάλο διάστημα πεσμένος στο χορτάρι. Τελικά ο μέσος του Πανιωνίου κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς κατάφερε να εκμεταλευτεί άμεσα το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 39' ο Μοχάμεντ Μπεν άνοιξε το σκορ! Ο επιθετικός του Ιστορικού έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Τζανετόπουλος τοαρχικά τον πρόλαβε, όμως ο Αφρικανός έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό του Ηρακλή και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 του Πανιωνίου.

Στο πρώτο τέταρτο της “επανάληψης” το παιχνίδι δεν είχε κάτι το ιδιαίτερα, με τους κυανέρυθρους χωρίς κάποια δυσκολόια να κρατούν το προβάδισμα τους.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά ουσιαστικά στο παιχίδι στο 67'. Ο Περόνε βγήκε στην αντεπίθεση και προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Γιαννιώτη, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 78' ο Ηρακλής έχασε καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Λεοζίνιο ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και έδωσε στον Μοντέιρο που με τακουνάκι προσπάθησε να σκοράρει, αλλά κέρδισε μόνο το κόρνερ.

Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής ανέβασε την πίεση του, θέλοντας να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Από την άλλη, ο Πανιώνιος δεν είχε σωστή λειτουργία, δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και δεχόταν αρκετές επιθέσεις.

Στο 88', μετά από ανύπαρκτο φάουλ που έδωσε ο Θάνος του Λάμπρου, ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Χουάντερσον εκτέλεσε το φάουλ με γέμισμα, ο Περόνε πήρε την κεφαλιά και από τη μικρή περιοχή ο Πασάς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία με εξουδετερωμένο τον Γιαννιώτη!

Η κυανέρυθρη άμυνα στα λεπτά των καθυστερήσεων αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε και κράτησε την σημαντική νίκη!

Στο τέλος του αγώνα, στους πανηγυρισμούς παικτών και οπαδών, ο κόσμος της ομάδας ζήτηση τη νίκη και στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη".

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Β.Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (60' Λάμπρου), Φούντας (77' Μαχμούτοβιτς), Σαββίδης (84' Καθάριος), Μπεν.


Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντας, Στάμου (27' Ζιαμπάρης), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Δώνης (83' Πασσάς), Τζανετόπουλος, Γροντής (46' Καραγκούνης), Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια