Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλη νίκη κόντρα στο Καλαμάκι

Τεράστιας σημασίας νίκη και μάλιστα με επιβλητική εμφάνιση πέτυχε το Σάββατο η ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, κάνοντας ένα ακόμη βήμα ...

Τεράστιας σημασίας νίκη και μάλιστα με επιβλητική εμφάνιση πέτυχε το Σάββατο η ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Στον Άλιμο, με αντίπαλο το Καλαμάκι, ο «Ιστορικός» του Κώστα Δήμου έδειξε απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο και επέβαλλε τον ρυθμό του, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ διπλασίασε τις επικρατήσεις του επί του ΝΟ Καλαμακίου, επίτευγμα που ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στα πλέι άουτ.

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 13-8 του ΝΟ Καλαμακίου και ανέβηκε πάλι στην 9η θέση της βαθμολογίας (ξεπερνώντας τον ΝΟ Χίου).

Οι «κυανέρυθροι» έχτισαν τη διαφορά στο πρώτο και στο τελευταίο οκτάλεπτο, παρά τις αποβολές με αντικατάσταση που δέχθηκαν άδικα οι Ποταμιάνος, Καρακάσης και Κουτσιαλής, ενώ στο 5.55 πριν από τη λήξη της δ’ περιόδου αποβλήθηκε ο έφορος της ομάδας Τοροσιάδης, με κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία.

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 2-2, 2-5.

Πανιώνιος (Δήμου): Ποταμιάνος 2, Κουλιεράκης 2, Καρακάσης 1, Μαζοκοπάκης 3, Κουτσιαλής 1, Βέκκος 3, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 1

Διαιτητές: Μοίραλης, Κατσώνης

-Α΄γύρος: Πανιώνιος - Ν.Ο. Καλαμακίου: 6-5


Δεν υπάρχουν σχόλια