Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε την πόλη»

Ανακοίνωση των Πανθήρων: "Ο νέος μήνας μας βρήκε εκεί που ανήκουμε, δίπλα στον Ιστορικό! Όπως ξέρουμε καλά και ποτέ δεν πρέπει να ...

Ανακοίνωση των Πανθήρων:

"Ο νέος μήνας μας βρήκε εκεί που ανήκουμε, δίπλα στον Ιστορικό! Όπως ξέρουμε καλά και ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε, ο Πανιώνιος μας βρίσκεται παντού, σε κάθε άθλημα και σε κάθε ηλικία! Κι ο κόσμος του τον ακολουθεί σε νίκες και σε ήττες… Μεγαλώνουμε μόνο αν δε ξεχνάμε ποτέ τη ταυτότητά μας.

Χθες λοιπόν δώσαμε δυναμικό παρών τόσο στο γυναικείο βόλεϊ, όσο και στο ανδρικό πόλο. Απέναντι σε ολυμπιακό και παναθηναϊκό αντίστοιχα, από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ, βάψαμε την περιοχή μας στα κυανέρυθρα και τραγουδήσαμε στο αγαπημένο μας κλειστό και στο κολυμβητήριο της Αρτάκης! Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη, έχει μεγάλη σημασία για το Σύλλογο και για τον κόσμο μας… Το παρών μας επιβάλλεται παντού!

Η εβδομάδα μας συνεχίζεται με πολλές υποχρεώσεις! Το Σαββατοκύριακο έρχεται και είναι όλο κόκκινο και μπλε! Εμείς όμως δε θα περιμένουμε απλώς να έρθει… θα φροντίσουμε να το φέρουμε νωρίτερα… Σας καλούμε όλους μαζί μας, την Παρασκευή στις 19:30 στο σύνδεσμο μας με τα οχήματά σας κι όλη την Πανιώνια διάθεσή σας. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε την πόλη… ήρθε η ώρα να υπενθυμίσουμε σε όλους σε ποια περιοχή μένουν και ποιος είναι ο προορισμός τους την Κυριακή και κάθε Κυριακή. Στην πόλη κληρονομιά της Σμύρνης… ο σπουδαιότερος πρεσβευτής της προσφυγιάς, ο Ιστορικός Πανιώνιος καλεί όλο τον κόσμο να μυηθεί στη μαγεία του. Ελάτε μαζί μας να θυμίσουμε σε όλους που ζουν και πως να ζουν…

Το απόγευμα της Κυριακής θα συνεχίσουμε αυτό που άρχισε στη Τρίπολη… Ο Πανιώνιος επέστρεψε και χρειάζεται τον κόσμο κοντά του και δυνατό όπως αξίζει και μπορεί να είναι. Όπως όλοι εμείς μαζί μπορούμε να τον φτιάξουμε… Μέχρι να βρούμε ουρανό!"

Δεν υπάρχουν σχόλια