Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι μεγάλες ομάδες γίνονται (και) από τις μεγάλες νίκες

Λοιπόν έχουμε και λέμε... 1.Μεγαλειώδης νίκη, ίσως η μεγαλύτερη της τελευταίας εικοσαετίας(βάζω και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μέσα) και η ...

Λοιπόν έχουμε και λέμε...

1.Μεγαλειώδης νίκη, ίσως η μεγαλύτερη της τελευταίας εικοσαετίας(βάζω και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μέσα) και η πρώτη μετά το 1966 όταν ήταν η τελευταία φορά που ο Πανιώνιος είχε τότε νικήσει εκτός τον Ολυμπιακό.

2.Μεγάλη εμφάνιση παρά τις απουσίες που δείχνει το ομοιογενές και συμπαγές σύνολο της ομάδας και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

3.Το επόμενο βήμα είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας,η δυνατότητα να έρθουν μεγαλύτερα κεφάλαια και η προσήλωση σε νέους και ταλαντούχους παίκτες που θα φέρνουν την προστιθέμενη αξία στον σύλλογο.

4.Πολλά μπράβο στο διοικητικό δίδυμο που τρέχει αθόρυβα και με μεγάλη επιτυχία αυτά τα χρόνια την ομάδα, την τεχνική ηγεσία αλλά και τους παίκτες.Είμαστε μια οικογένεια και φαίνεται.

5. Η νίκη επί του Ολυμπιακού είναι σημαντική πρώτον γιατί ανέβασε στα ύψη το πρεστίζ του συλλόγου επειδή σε αυτά τα ματς χτίζεις νοοτροπία μεγάλης ομάδας και δεύτερον γιατί πλέον η ομάδα έχοντας -ουσιαστικά- εξασφαλίσει την είσοδο στα play off, μπορεί να παίξει πλέον ακόμα πιο ωραίο ποδόσφαιρο και κάθε αγώνας να είναι γιορτή.Αρχής γενομένης με την ΑΕΚ την άλλη Δευτέρα που πρέπει να μην πέφτει καρφίτσα. Ας απολαύσουμε αυτό το μεγαλείο που ζούμε και ας ζήσουμε το όνειρο όσο μπορεί να γίνει επιτρεπτό.

Ευχαριστούμε, μας κάνετε υπερήφανους!!!!

Ανδρέας Γιάνναρος

Δεν υπάρχουν σχόλια