Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Παίζεται» η θέση του επιθετικού

Η αναμέτρηση με την Ξάνθη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να θέλουν τη νίκη για να... αποφύγουν τους &qu...

Η αναμέτρηση με την Ξάνθη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να θέλουν τη νίκη για να... αποφύγουν τους "Ακρίτες" στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, όμως φαίνεται πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τον ποιον παίκτη θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μοχάμεντ Μπεν τα πήγε εξαιρετικά στα προηγούμενα παιχνίδια όπου αγωνίστηκε ως φορ, όμως πλέον ο Σέρβος τεχνικός έχει κι άλλες λύσεις στα χέρια του. Ενγκόγκ και Μαχμούτοβιτς είναι "καθαροί" επιθετικοί και είναι... ετοιμοπόλεμοι!

Μάλιστα, για τον Βόσνιο άσο ακούγονται πολύ καλά σχόλια στη Νέα Σμύρνη, καθώς στις προπονήσεις δείχνει θετικότατα στοιχεία.

Σίγουρα, ο Μιλόγεβιτς θα σκεφτεί καλά για τον ποδοσφαιριστή που θα μπει στο αρχικό σχήμα, στην κορυφή της επίθεσης και την Κυριακή (05/02) θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο της Νεας Σμύρνης την απόφαση του...

Δεν υπάρχουν σχόλια