Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιγουριά και αισιοδοξία...

Ο Πανιώνιος τα πηγαίνει εξαιρετικά αγωνιστικά στο πρωτάθλημα, ενώ και διοικητικά συνεχώς τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Ένα θέμα, για τ...

Ο Πανιώνιος τα πηγαίνει εξαιρετικά αγωνιστικά στο πρωτάθλημα, ενώ και διοικητικά συνεχώς τα πράγματα γίνονται καλύτερα.

Ένα θέμα, για το οποίο ήδη έχει αρχίσει κούβεντα, είναι αυτό της αδειοδότησης, παρά το γεγονός πως ακόμα υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, έχοντας ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες και τη συγκέντρωση διάφορων εγγράφων, ώστε να κλείσει ο φάκελος χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Πριν λίγα 24ωρα ο Νίκος Ζαμάνης είχε εκφράσει την αισιοδοξία του πως φέτος θα πάνε όλα καλά με την άδεια, τονίζοντας συγκεκριμένα πως: «...το σκεπτικό της UEFA έχει αλλάξει. Έχουν λυθεί πολλά πράγματα».

Να σημειώσουμε πως ο κυριότερος λόγος για τον οποίο πέρυσι ο Πανιώνιος δεν πήρε άδεια από την ΟΥΕΦΑ ήταν ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μετοχών και ο κύριος μέτοχος δεν ήταν φυσικό πρόσωπο. Το εν λόγω πρόβλημα, όμως, πλέον δεν υπάρχει, αφού η μεταβίβαση από τον Ερασιτέχνη στους Δάρα και Ζαμάνη ολοκληρώθηκε και τυπικά, ενώδεν υπάρχει και κανένα εμπόδιο με το άρθρο 106, όπως πέρυσι.

Ευχή όλων, λοιπόν, είναι να καταφέρει η ομάδα να πάρει ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά να πάνε όλα καλά με την αδειοδότηση και να απολαύσουμε ξανά τον Ιστορικό... σε όλα τα γήπεδα τα ευρωπαϊκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια