Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε απολογία Πανιώνιος και Ζαμάνης

Σε απολογία κλήθηκε ο Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην Τρίπολη και ο Νίκος Ζαμάνης για όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Κατ...

Σε απολογία κλήθηκε ο Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην Τρίπολη και ο Νίκος Ζαμάνης για όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Κατσικογιάννης στο ίδιο ματς, όπως ενημέρωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο.

Αναλυτικά:

ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν.Ζαμάνη (Δ/ντή ποδ/ρου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 28/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ.Ν.Ζαμάνη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης-ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β΄, 11 παρ. 1, 2, 3 και 4, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, δ΄ και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια