Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε διεθνές τουρνουά στο Καμερούν ο Μανίκας! (photo)

Ο Πανιώνιος εκπροσωπείται από τον Αντώνη Μανίκα σε ένα διεθνούς φήμης τουρνουά, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Γιαουντέ του Καμερούν και ο...

Ο Πανιώνιος εκπροσωπείται από τον Αντώνη Μανίκα σε ένα διεθνούς φήμης τουρνουά, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Γιαουντέ του Καμερούν και ονομάζεται «G8 talllent- Le grant chauteur».

Ο Αντώνης Μανίκας με τους υπόλοιπους σκάουτερ.
Στο εν λόγω τουρνουά είναι καλεσμένοι όλοι οι σκάουτερ των μεγάλων γαλλικών ομάδων και αξίζει να σημειωθεί πως παραδοσιακά κάθε χρόνο βγαίνουν παίκτες που στην συνέχεια της καριέρας τους κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ! Όπως μεταξύ άλλων ο Ν' Κουλού της Λυών, ο Αμπουμπακάρ της Πόρτο και φέτος της Μπεσίκτας και ο αρχηγός της εθνικής Καμερούν που προκρίθηκε στα τελικά του κόπα Άφρικα, Μουκάντζο.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Πανιωνίου, Αντώνης Μανίκας, μίλησε στο γαλλικό κανάλι "chanel 5", το οποίο βρέθηκε στο τουρνουά, με τους δημοσιογράφους να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο και τον τρόπο με τον οποίο έχει καταφέρει να μπει "σφήνα" ανάμεσα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια