Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια

Ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη (02/02), η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής (05/02) ανάμεσα στον Ιστορικό και την Ξάνθη στη Ν...

Ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη (02/02), η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής (05/02) ανάμεσα στον Ιστορικό και την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη

Για τις ανάγκες των φιλάθλων του Πανιωνίου θα ανοίξει το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα την από τις 14:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20:00. Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο το εκδοτήριο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 20:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια, τόσο του Αγίου Ανδρέα, όσο και της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε, πως στο αγώνα της Κυριακής θα είναι ελεύθερη η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 ετών. Όπως έχει ενημερώσει η ΠΑΕ, η είσοδός τους θα γίνεται από τη Θύρα 1 και από εκεί θα κατευθύνονται στην Θύρα 2.

Άπαντες στις τάξεις της ομάδας περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να δώσει ξανά δυναμικό "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, ώστε να δώσει ώθηση στους παίκτες του Ιστορικού για να φτάσουν σε ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια