Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρισβάνης: «Αυτό που ζω δεν το έχω ξαναζήσει»

Τα πρώτα βραβεία της καριέρας του παρέλαβε την Τρίτη (07/02) το μεσημέρι ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης τη...

Τα πρώτα βραβεία της καριέρας του παρέλαβε την Τρίτη (07/02) το μεσημέρι ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής, ενώ το γκολ του κόντρα στον Παναιτωλικό ψηφίστηκε ως το ωραιότερο της αγωνιστικής.

Ο αμυντικός του Ιστορικού, ο οποίος παρέλαβε τα βραβεία από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Δάρα και τον Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκο Ζαμάνη, μίλησε στην κάμερα της Nova τόσο για την προσωπική του επιτυχία όσο και για την φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Πανιωνίου:

Για τα συναισθήματά του μετά τη διπλή βράβευση ως MVP και Best Goal για την 17η αγωνιστική: "Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος και για τα δύο βραβεία που κέρδισα. Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα και χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Για το που τα αφιερώνει: "Τα αφιερώνω πιο πολύ στην οικογένειά μου, η οποία είναι πάντα δίπλα μου και στις δύσκολες και στις καλές στιγμές. Τα πρώτα βραβεία μου είναι αφιερωμένα σ' αυτούς".

Για την 2η θέση και το που στοχεύει η ομάδα: "Όπως έχω ξαναπεί, αυτό που κοιτάζουμε είναι το κάθε ματς ξεχωριστά. Συνεχίζουμε όπως κάνουμε στις προπονήσεις, ο ένας για τον άλλο και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο σε κάθε ματς για να έχει συνέχεια αυτή η πολύ όμορφη πορεία της ομάδας".

Για το γκολ που πέτυχε και πως βρέθηκε σ' εκείνο το σημείο για να σκοράρει: "Τίποτα, απλά έβλεπα τη μπάλα και ότι γινόταν ένας μικρός χαμός στην περιοχή. Είπα να μείνω λίγο παραπάνω. Μου έβγαλε και μια καταπληκτική ασίστ ο Μπεν. Ήμουν τυχερός, σκόραρα και είμαι χαρούμενος που σκόραρε η ομάδα".

Για το αν ζήλεψαν οι επιθετικοί της ομάδας το τελείωμά του: "Δεν ξέρω αν το ζήλεψαν... Δουλεύουμε όμως κάθε μέρα στις προπονήσεις στα τελειώματα, τα πάμε καλά και ελπίζω αυτοί να βάλουν περισσότερα γκολ από μένα γιατί η δική μου δουλειά είναι να μην τρώμε γκολ. Αν μπορώ να βάζω είμαι χαρούμενος".

Για το μέλλον του: "Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή. Είμαι στον Πανιώνιο και είμαι πολύ καλά εδώ. Συνεχίζω εδώ και το καλοκαίρι βλέπουμε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει".

Για τα όνειρά του και τις φιλοδοξίες του: "Όνειρό μου σίγουρα είναι μια κλήση στην Εθνική και να συνεχίσουμε αυτή την πορεία με τον Πανιώνιο. Αυτό που ζω αυτή τη στιγμή δεν το έχω ξαναζήσει και είμαι πολύ χαρούμενος".

Δεν υπάρχουν σχόλια