Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Α Π Ο Θ Ε Ω Σ Η...

Γράφει ο Λουζιτανός... Τα λόγια περισσεύουν όταν μιλάμε για τις χαρές που μας έχει δώσει η φετινή ομάδα του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. Ξε...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Τα λόγια περισσεύουν όταν μιλάμε για τις χαρές που μας έχει δώσει η φετινή ομάδα του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία βρίσκεται μόνη στη 2η θέση, έχει κάνει όλη την Ελλάδα να παραμιλάει, τη μισή Ελλάδα να τρέχει στα φαρμακεία για αντικαταθλιπτικά και υπνωτικά χάπια και το γαλατικό κυανέρυθρο χωριό να ζει μια απίστευτη διαρκή γιορτή!

Ούτε ο επόπτης δεν πρόλαβε να αντιληφθεί τι συνέβη στο 48ο δευτερόλεπτο! Γιατί πιστέψτε με, αν προλαβαίναν να καταλάβουν τι τους χτύπησε, θα υπήρχε ένα σημαιάκι σηκωμένο για ένα ακόμη ανύπαρκτο off-side, όπως στη φάση του Καθάριου, όπως στις φάσεις του Καρίμ, στο 0-0 του αγώνα του 1ου γύρου στη Νέα Σμύρνη. Και μετά το 0-1 το μάτι των πανθήρων άστραψε! Κρατώντας για μία ακόμη φορά το μηδέν στην άμυνα (και έχω βαρεθεί να γράφω ότι το μηδέν στην άμυνα ισοδυναμεί με 3 βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα), έστω και με λίγη τύχη σε δύο φάσεις, ο Ιστορικός έγραψε άλλη μια σελίδα στο παχύ βιβλίο του, έκλεισε πολλά στόματα παπαγάλων που μέσα στη βδομάδα παραρτηματοποίησαν ξανά «όσα δεν φτάνει η αλεπού» και ανάγκασε τα πρωτοσέλιδα να πάρουν για μία μέρα κυανέρυθρα χρώματα...

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ένα πολύ θετικό στοιχείο ήταν και η επιτυχημένη κάλυψη των κενών, λόγω απουσιών, από τα παιδιά που κλήθηκαν να ξεκινήσουν: Μπαντής, Γεσίλ, Γκιοατά και Σαββίδης πήγαν πολύ καλά. Ο Οικονόμου βέβαια ήταν αυτός που ξεχώρισε για το πάθος και την αποτελεσματικότητά του, χωρίς βέβαια να υστερούν κατά πολύ και οι υπόλοιποι παίκτες μας. Ο Μασούρας πέτυχε ένα ιστορικό γκολ, βάλσαμο για τη μέτρια μέχρι τώρα γενικότερη παρουσία του. Αν μάλιστα ο Φούντας (το έχω ξαναπεί πως πρέπει να δουλέψει κι άλλο τα τελειώματά του) έγραφε και το 2-0 στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που είχε, θα περνούσαν ακόμη πιο άνετα και τα τελευταία λεπτά. Πολλά μπράβο σε όλους τους παίκτες και φυσικά στον προπονητή και τη διοίκηση που με τη δική τους δουλειά ο καθένας μας χαρίζουν αυτές τις στιγμές.

Μεγάλη και ιστορική η νίκη, σκεφθείτε πού θα είμασταν τώρα εάν δεν υπήρχε η διαιτησία του αγώνα του 1ου γύρου στη Νέα Σμύρνη:...ναι θα είμασταν 2οι με 1 βαθμό διαφορά από τον Ολυμπιακό και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας!!!

Ας χαρούμε λοιπόν, αλλά μην παρασυρόμαστε: ο δρόμος μπροστά είναι μακρύς και οι ίδιοι που τώρα εκθιάζουν την ομάδα του Μιλόγεβιτς θα είναι οι πρώτοι που από αύριο κιόλας θα μοιράσουν τους παίκτες ενόψει του καλοκαιρινού παζαριού, όταν και συγκεκριμένα συμβόλαια λήγουν στην ομάδα.

Πίσω στα αγωνιστικά, στους 3 αγώνες που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτόν με την ΑΕΚ, ο Πανιώνιος έχει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει την υπόθεση 5άδα. Αν φύγει με συγκομιδή άνω των 5 βαθμών, πιστεύω πως ήδη θα έχει εξασφαλίσει μια θέση στα play-off και λογικά και στην Ευρώπη του χρόνου. Ο κόσμος φυσικά πρέπει να γεμίσει την έδρα μας στο κρίσιμο ραντεβού της ερχόμενης Δευτέρας με την ανανεωμένη ΑΕΚ!!!

Κλείνω, με το σύνθημα που πάνω που εδώ και πολύ καιρό μόλις πάει να φεύγει από τα στόματά μας κάθε Παρασκευή, φροντίζει η κυανέρυθρη «οικογένεια» κάπου εκεί μέσα στο Σαββατοκύριακο να το ξανατραγουδάμε τη Δευτέρα: ...ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια