Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αντάξιοι της Ιστορίας κόσμος και παίκτες

Δεν είναι όνειρο, συμβαίνει στα αλήθεια. Ο Πανιώνιος πήρε το ντέρμπι (στα χαρτιά) της 2ης θέσης, με αντίπαλο την Ξάνθη και συνεχίζει αφρε...

Δεν είναι όνειρο, συμβαίνει στα αλήθεια. Ο Πανιώνιος πήρε το ντέρμπι (στα χαρτιά) της 2ης θέσης, με αντίπαλο την Ξάνθη και συνεχίζει αφρενάριστος την πορεία του.

Σε ένα ματς από τα λεγόμενα "ραντεβού με την ιστορία", ο κυανέρυθρος κόσμος δήλωσε βροντερό παρών, σε ένα γήπεδο που θύμισε κάτι από τα παλιά. Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς δεν χάλασαν χατήρι και ανταποκρίθηκαν με ιδανικό τρόπο.

Ήταν όλοι εκεί, συνεπής στο ραντεβού. Ο αλάνθαστος Χρήστος, ο "δεν πατάω φρένα" Μανώλης, το μαγικό ραβδάκι του Μασούντ, τα "βουνά" Σπύρος και Βαγγέλης, ο ακούραστος αρχηγός που "την είδε" Μέσσι και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες. Αποτέλεσμα;

Άνετο 2-0, ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο, με δόσεις υψηλού θεάματος και στο τέλος... τραγούδι και χορός.

Παίκτες και κόσμος έγιναν "ένα", όλοι μαζί ενωμένοι. Αποδεικνύοντας πως τα καλύτερα δεν έρχονται, έχουν ήδη έρθει. Τα ζούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά, μαζί με αυτά τα παιδιά. Πανιώνιες στιγμές χαράς, μαγικές, ξεχωριστές και τόσο δυνατές.

Υ.Γ.: Αν έπρεπε να το πεις με μια φράση. Αντάξιοι της Ιστορίας κόσμος και παίκτες.

Υ.Γ. 1: Οι "κινήσεις" του Γενάρη φαίνεται να συμπληρώνουν ιδανικά το παζλ του ρόστερ.

Υ.Γ. 2: Ο Αιώνιος, ο Ιστορικός, ο Πανιώνιος. Οι λοιποί (ελλιπείς) κολλύρια και σόδα.

Επιμέλεια: Έλενα Χαριτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια