Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έδειξε τον δρόμο της... νίκης η Κ20!

Έδειξαν τον δρόμο οι μικροί Πάνθηρες της Κ20 του Ιστορικού το πρωί του Σαββάτου (04/02) στην Γλυφάδα, όπου επικράτησαν με 1-0 της Ξάνθης....

Έδειξαν τον δρόμο οι μικροί Πάνθηρες της Κ20 του Ιστορικού το πρωί του Σαββάτου (04/02) στην Γλυφάδα, όπου επικράτησαν με 1-0 της Ξάνθης. 

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη επέστρεψαν στις επιτυχίες και την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Το "χρυσό" γκολ για τον Πανιώνιο σημείωσε στο 56' ο Γιάννης Αποστόλου, μετά από ωραία σέντρα του Μάκη Βουκελάτου. Ο τελευταίος έπαιξε πάλι με την Κ20 μετά από αρκετό καιρό, ενώ ο Αποστόλου πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ιστορικού, λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του τραυματία Οικονομίδη.

Ανασταλτικά η ομάδα ήταν εξαιρετική, με την παρουσία των Αστρά και Σταυρόπουλου να ξεχωρίζει.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Τσιώλης, Μπέτσας, Δάβρης, Σταυρόπουλος, Βλάχος, Βουκελάτος (74΄Δημητρόπουλος), Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης (55' λ.τρ. Αποστόλου), Γλυνός (83' Μητσογιάννης).

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Σταθάκης, Σβάρνας, Καλαϊτζίδης, Βαφειάδης, Ψεμματάς, Παπαδόπουλος (75′ Καπτέλι), Τσέλα, Κώστας (85′ Τσάπαρης), Σαμπανίδης, Μελισσόπουλος, Χατζηχασάνογλου (65′ Παπάζογλου).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια