Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 20 μέρες στον Ζαμάνη

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 μέρες τιμωρήθηκε ο Νίκος Ζαμάνης, όπως ενημέρωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Π...

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 μέρες τιμωρήθηκε ο Νίκος Ζαμάνης, όπως ενημέρωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο.

Ο ισχυρός άνδρας των κυανέρυθρων θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ 4.000 ευρώ θα πληρώσει η ΠΑΕ.

Θυμίζουμε ότι  διαιτητής Κατσικογιάννης σημείωσε στο φύλλο αγώνα με τον Αστέρα, ότι ο Νίκος Ζαμάνης του είπε: «θα σας γ... σω ρε, θα πάω στη Nova και θα πω ότι θέλετε να βγάλετε τα Γιάννινα Ευρώπη. Θα σας δείξω εγώ τι θα πάθετε...».

Βέβαια, περιμένουμε να μάθουμε από την ΚΕΔ και τους αρμόδιους την τιμωρία του εν λόγω διαιτητή. Εκτός και αν είναι ελεύθεροι οι διαιτητές να λένε ότι θέλουν, προαναγγέλλοντας ποιες ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη και ποιες όχι..

Η σχετική ανακοίνωση:

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνη (Δ/ντή ποδ/ρου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 28/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Ζαμάνη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της»: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Ζαμάνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια