Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καρύδας:«Δύσκολο παιχνίδι με τον Αρκαδικό» (video)

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει ο Πανιώνιος στο πρώτο παιχνίδι του 2017 το προσεχές Σάββατο (7/1, 5μ.μ.) εκτός έδρας με αντίπαλο τον Α...

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει ο Πανιώνιος στο πρώτο παιχνίδι του 2017 το προσεχές Σάββατο (7/1, 5μ.μ.) εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αρκαδικό. Σε μια έδρα σκληρή οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πετύχουν τον στόχο τους.

“Πρώτα απ' όλα να πούμε καλή χρονιά. Είναι αλήθεια ότι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Αρκαδικού. Πρόκειται για μια ομάδα έμπειρη που διαθέτει καλούς παίκτες και έχει δείξει καλά δείγματα ως τώρα στο γήπεδο της. Γι' αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι' αυτή την δύσκολη αναμέτρηση” υποστήριξε ο Σάκης Καρύδας, που επιστρέφει ως αντίπαλος του Αρκαδικού, την φανέλα του οποίου φόρεσε προ διετίας, οδηγώντας την ομάδα της Τρίπολης στην Α1.

“Είναι ομάδα σκληρή στην έδρα της, παίζει πιεστική άμυνα και δεν παρατάει τα παιχνίδια, επειδή έχω περάσει από εκεί και ξέρω ότι στην έδρα τους δίνουν το κάτι παραπάνω, ίσως είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα αντιμετωπίσουμε μετά την διακοπή” κατέληξε ο έμπειρος γκαρντ ο οποίος επιστρέφει σ' ένα περιβάλλον που του είναι γνώριμο, με στόχο τη νίκη που θα φέρει τον “Ιστορικό” ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων του.


Δεν υπάρχουν σχόλια