Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το διαφορετικό του Πανιωνίου...

Αλώβητος "βγήκε" ο Πανιώνιος και από την έδρα της Τρίπολης, βάζοντας ακόμη ένα πολύτιμο βαθμό στο σακούλι του. Οι κυανέρυθ...

Αλώβητος "βγήκε" ο Πανιώνιος και από την έδρα της Τρίπολης, βάζοντας ακόμη ένα πολύτιμο βαθμό στο σακούλι του.

Οι κυανέρυθροι έδειξαν χαρακτήρα, βγάζοντας περίσσιο πάθος, σε μια ομολογουμένως αφιλόξενη έδρα και συνεχίζουν να παραμένουν στα υψηλά της βαθμολογίας.

Δεν είναι όμως ο βαθμός, το 1-1 με τον Αστέρα, δεν είναι αυτή η είδηση. Αν πρέπει κανείς να κρατήσει κάτι απο το ματς του Σαββάτου είναι πολλά παραπάνω.

Είναι το κυανέρυθρο πέταλο, μια εκδρομή από τα παλιά, όπως έλεγαν όλοι. Είναι η κραυγή του αρχηγού Κόρμπου στο τέλος, είναι το γυαλισμένο μάτι του Χρήστου, τα "σε όλα πρώτος" του Σπύρου, τα κοψίματα του Μανώλη, το γκολ -από τον πάγκο- του τρελαμένου Ταπόκο, είναι το ευχαριστώ του κύριου Ζαμάνη προς τον κόσμο, το "μας πήρες τα μυαλά" κόσμου και αγκαλιασμένων παικτών στο τέλος. Είναι αυτό το διαφορετικό του Πανιωνίου.

Αυτά κρατάμε από το Σάββατο και σίγουρα με αυτόν τον Πανιώνιο, αυτούς τους ανθρώπους από πίσω και αυτόν τον -επιτέλους- συσπειρωμένο κόσμο, έχουμε πολλά ακόμα να δούμε, ακούσουμε, ζήσουμε, απολαύσουμε.

Υ.Γ. Κυριακή (5/1) βάλτε μια κυανέρυθρη μπλούζα, πάρτε ένα κασκόλ και ζήστε το. Στις 17:15, με την Ξάνθη. Το αξίζει αυτή η ομάδα.

Επιμέλεια: Έλενα Χαριτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια