Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος στα panionianea.gr: «Δεν είναι τυχαία η θέση μας»

Με την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου ο Πανιώνιος απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, σύμφωνα με τον...

Με την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου ο Πανιώνιος απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κόρμπο. 

Ο αρχηγός του Ιστορικού, μετά από το "διπλό" στο Περιστέρι, μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε αρχικά στην σημαντικότητα της νίκης, την οποία και χαρακτήρισε δίκαιη:

"Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλαμε να πάρουμε το "διπλό" για να κρατηθούμε ψηλά στην βαθμολογία.Πιστεύω ότι από το πρώτο λεπτό ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας και χάσαμε καλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ, όμως δεν τα παρατήσαμε, καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο τέρμα εμείς και από εκεί και πέρα δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η νίκη μας".

Εν συνεχεία, ο 31χρονος μέσος τόνισε πως οι κυανέρυθροι έχουν μάθει να παλεύουν κάθε παιχνίδι, κάτι που έκαναν και κόντρα στον Ατρόμητο, τονίζοντας πως η ομάδα είναι μία οικογένεια:

"Δείξαμε ότι δεν είναι τυχαία η βαθμολογική μας θέση. Βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία γιατί παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, άσχετα το πως πάει το αποτέλεσμα, εμείς κυνηγάμε έως το τέλος ότι καλύτερο. Είμαστε μία οικογένεια στην ομάδα. Έτσι και στο Περιστέρι δεν τα παρατήσαμε και κάναμε αυτό που έπρεπε".

Τέλος, αναφορικά με την υψηλή θέση της ομάδας στην βαθμολογία, ο Κόρμπος σχολίασε πως δεν υπάρχει άγχος, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να μην στέκονται στην βαθμολογία:

"Δεν έχουμε άγχος. Δεν κοιτάμε την βαθμολογία. Αυτή η ομάδα συνεχίζει όπως πέρυσι, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, κάθε πόντο ξεχωριστά και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος της σεζόν".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια