Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος στα panionianea.gr: «Να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο»

Ο αρχηγός του Ιστορικού Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε στα panionianea.gr   στο περιθώριο της εκδήλωσης των βραβείων του ΠΣΑΠ. Ο έμπειρος μέ...

Ο αρχηγός του Ιστορικού Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε στα panionianea.gr στο περιθώριο της εκδήλωσης των βραβείων του ΠΣΑΠ.

Ο έμπειρος μέσος του Πανιωνίου ήταν ο «οικοδεσπότης» στην εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής, όντας πρόεδρος του ΠΣΑΠ.

Τα panionianea.gr βρέθηκαν στα βραβεία και μίλησαν με τον ποδοσφαιριστή των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Ιστορικού:

Για την εκδήλωση του ΠΣΑΠ: «Πιστεύω ότι ήταν μία πολύ καλή εκδήλωση, ήρθε πάρα πολύς κόσμος, περισσότερος απ’ ότι περιμέναμε και εμείς. Σε αυτές τις εκδηλώσεις ξεχνάμε για λίγο την καθημερινότητα μας και τα προβλήματα. Είμαστε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου».

Για την διάκριση του Σιώπη: «Τι να πω για τον γιο μου τον Μανώλη; Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Από όταν ήρθα στην ομάδα ήμασταν μαζί με τον Μανώλη, στο ίδιο δωμάτιο, τον έχω μέσα στην καρδιά μου και πραγματικά τον έχω σαν γιο μου. Τα επόμενα χρόνια πιστεύω ότι θα είναι στο εξωτερικό, σε μεγάλη ομάδα και θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάνοντας και τον κόσμο του Πανιωνίου υπερήφανο».

Για το Πανιώνιο χρώμα που είχε η εκδήλωση: «Όντως υπήρχε Πανιώνιο χρώμα. Βγήκε και ο coach ο Ουζουνίδης ως καλύτερος προπονητής της περσινής σεζόν, ο Μπακασέτας επίσης ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα όπως ο Σιώπης και πιστεύω πως και του χρόνου θα έχουμε πολλά πρόσωπα στα βραβεία».

Για το αγωνιστικό κομμάτι του Πανιωνίου: «Πήραμε την ισοπαλία στην δύσκολη έδρα της Τρίπολης και τώρα έχουμε το δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη, που βάσει βαθμολογίας παίζει ο δεύτερος με τον τρίτο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα γεμίσει τη Νέα Σμύρνη σε αυτό το ματς και θα μας τιμήσει με την παρουσία του. Στην Τρίπολη έδωσε βροντερό “παρών”, είχαμε πολύ καιρό να δούμε τόσο πολύ κόσμο μιας ομάδας σε εκτός έδρας αγώνα. Θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας και στο ματς με την Ξάνθη, να μας δώσουν ρυθμό από το πρώτο λεπτό».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια